Бен Афлек не държа ръката на съпругата си Дженифър Лопес,

...
Бен Афлек не държа ръката на съпругата си Дженифър Лопес,
Коментари Харесай

Дженифър Лопес се появи без Бен Афлек на премиерата на новия си филм

Бен Афлек не държа ръката на брачната половинка си Дженифър Лопес, до момента в който тя минаваше по аления килим на премиерата на най-новия си филм.

Актрисата и певица театралничи на камерите сама, по време на представянето на научнофантастичния екшън филм на Netflix " Атлас ", а публиката се чудеше за какво половинката ѝ я няма.

На пръста ѝ блестеше брачната халка, само че въпреки всичко соло появяването ѝ провокира нови спекулации за връзките на двете звезди, като се твърди, че са много обтегнати. Влияние им оказва фактът, че Бен не обича вниманието да бъде ориентирано върху него, до момента в който за Джей Ло не е проблем да бъде под светлините на прожекторите.

Припомняме, че двойката се ожени през 2022 година, две десетилетия откакто анулираха първия си годеж. За момента те не живеят дружно, което удостоверява слуховете, че има напрежение сред тях. Въпреки това, през уикенда Лопес и Афлек бяха снимани да се усмихват хванати ръка за ръка, носейки халките си.

В новия филм, Лопес влиза в ролята на Атлас Шепърд, брилянтен анализатор на данни с надълбоко съмнение към изкуствения разсъдък. Продукцията е режисирана от Брад Пейтън и е по сюжет на Лео Сардарян и Арон Ели Колейт.

Във кино лентата ще забележим и Лана Парила, известна с ролята си на Злата кралица в известния сериал " Имало едно време ". Част от актьорския състав включва още Симу Лиу, известен с функциите си в " Барби " и " Шан-Чи и легендата за десетте пръстена ", Стърлинг К. Браун, Грегъри Джеймс Кохан, Ейбрахам Попула и Марк Стронг.

" Първият път, когато прочетох сюжета за " Атлас ", ме възпламени доста историята. Това е нещо като огромен екшън филм, само че в прочувствената му основа стоят любовта и другарството. Накрая безусловно плаках ", описа Дженифър Лопес, представена от dir.

От 24 май и ние ще може да се насладим на кино лентата, който ще бъде излъчен в Netflix.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР