В петък столичният кмет Йорданка Фандъкова обяви за пореден път,

...
В петък столичният кмет Йорданка Фандъкова обяви за пореден път,
Коментари Харесай

Фандъкова поздрави феновете си с Nothing else matters на Metallica

В петък столичният кмет Йорданка Фандъкова разгласи за следващ път, че на 24 април следва стартирането на линията на метрото до " Горна баня " и " Овча купел ", а в това време поздрави почитателите си с парчето на Metallica – Nothing else matters (Нищо друго няма значение).

Песента наподобява като отговор на обявеното премахване на Фандъкова от управлението на ГЕРБ. В момента тя е заместник-председател на партията, само че ГЕРБ за първи път от 15 години загуби изборите в столицата от " Демократична България ".

Сега кметицата показва упованието си новият парламент и държавно управление да продължат процедурата по Плана за възобновяване и резистентност и да го внесат бързо в Европейската комисия. Това е нещо, което можеше да направи вицепремиерът Томислав Дончев, само че той отхвърли и остави нещата в ръцете на новото държавно управление.

Препоръчителният период за внасяне на проекта в Брюксел изтича в края на април. В направения, само че невнесен от ГЕРБ план, са заложени средства за разширенията на третата линия на метрото – по бул. " Владимир Вазов " и през " Слатина ".

" Тези сектори се чакат от хиляди хора и имаме подготвеност още тази есен да стартираме строителството на 3-те км в регион " Подуяне ", споделя Фандъкова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР