В петък от британското подразделение на Suzuki загатнаха за появата

...
В петък от британското подразделение на Suzuki загатнаха за появата
Коментари Харесай

Ето го новия „джип“ на Suzuki

В петък от английското поделение на Suzuki загатнаха за появяването на нов кросоувър, до момента в който южните ни съседи от Гърция потвърдиха, че това ще бъдете идващото потомство S-Cross. По-големият брат на Vitara наподобява към този момент е подготвен откакто фотографи съумяха да снимат няколко бройки към цех на марката.

Снимките бяха оповестени в Instagram профила на Suzukigarage и демонстрира актуализирания кросоувър до сходната по размери Vitara и компактния Ignis. Новият S-Cross се е сдобил с изменени фарове с LED технология, до момента в който предната решетка към този момент е доста по-голяма и сходна на тази при Toyota Rav 4.

Цялостната форма на модела също е изменена спрямо тази при предшественика си и кросоувъра към този момент наподобява доста по-модерно. В задницата откриваме нови светлини свързани с черна бленда, както и пластмасови добавки върху броните и калниците, добавящи офроуд лъчение. Повече информация за S-Cross и неговото задвижване ще разберем след 10 дни, когато е формалното му показване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР