В периода от 19 декември до 28 януари Марс ще

...
В периода от 19 декември до 28 януари Марс ще
Коментари Харесай

Марс влиза в Риби! Ето какво да очаквате

В интервала от 19 декември до 28 януари Марс ще се движи в територията на зодия Риби и защото Червената планета е виновна за дейностите и упоритостите ни, до момента в който се намира в Риби, е евентуално целеустремеността ни да стихне.

Транзитът на Марс в Риби ще ни кара да мислим по повече духовни и прочувствени въпроси, а общоприетите ни цели за пари и професионален триумф ще остават на назад във времето.

До 28 януари не е целесъобразно да сте прекомерно нападателни в преследването на фантазиите си, а се оставите на законите на Вселената, като не плувате против течението.

Инстинктите ви за триумф ще са потиснати през тези седмици, само че за сметка на това интуицията на множеството зодии ще е феноменална. Може да се доверите и на въображението си, стига да държите най-големите си илюзии под надзор.

Марс в Риби дава сила на изкуството. Всяка форма на изложение посредством творчеството ще ви кара да се чувствате добре на прочувствено равнище. Потопете се в света на фантазиите си, тъй като той ще ви дава положително въодушевление и мотивация.

Движейки се в Риби, планетата ще сложи възприятията ни преди всичко. Предизвикателствата от всекидневието ни ще са чисто прочувствени, като няма да преминем през тях, употребявайки мощ, а употребявайки съчувствие и съпричастност.

 Риби

Марс ще ни предизвика да се гмурнем в дълбоките пластове на подсъзнанието си и да извадим нескрито най-големите си страхове даже и тези, които не сме осъзнавали.

Няма да е елементарно да се надигнем против това, което ни плаши най-силно, само че в случай че насочим силата си в тази посока, ще снабди с нови идеали и прозрения, посредством които може да решим проблемите си.

Понеже Марс е виновен за половото привличане, до момента в който се намира в Риби, той ще прави атрактивни хората на изкуството. Колкото по-артистични сте, толкоз повече ухажори ще имате.

В любовта през този интервал множеството хора ще търсят своята сродна душа, а не човек за една нощ. Атмосферата ще настройва към романтика, а някои може напълно да изгубят границата сред действителност и илюзии.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР