В период на служебно правителство, когато законодателната власт не работи,

...
В период на служебно правителство, когато законодателната власт не работи,
Коментари Харесай

Служебният кабинет: Има опасност от война!

" В интервал на служебно държавно управление, когато законодателната власт не работи, виждаме опити прокуратурата намерено да се меси в работата на изпълнителната власт ", съобщи представителят на служебния кабинет Антон Кутев на брифинг в Министерски съвет.

Кутев добави, че " нощес беше привикан " и началникът на бранш " Културно-исторически полезности " в Групово дело " Национална полиция "   " господин Ангел Папалезов ", който по неофициална информация е разследван от месеци поради контактите с предприемача Васил Божков.

" Виждаме по какъв начин, след президентската институция, прокуратурата влиза със мощ в Министерство на вътрешните работи, което заплашва да прерасне в открита война на институциите ", добави той, като акцентира, че е значимо да си дадем сметка за смисъла на държавността.

Кутев акцентира, че в държавното управление са разтревожени от опитите да се сплашват основни чиновници на службите за сигурност, както и да се забавят или осуетяват инспекции в системата на вътрешните работи.

" Призоваваме всички институции да проявят разсъдък и да работят само за издигане на държавността и правовия ред в страната ", сподели още представителят на служебния кабинет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР