В първото си изявление след като се завърна от САЩ

...
В първото си изявление след като се завърна от САЩ
Коментари Харесай

Гешев написа оставката си и я скъса: Не ме е страх

В първото си изказване откакто се завърна от Съединени американски щати преди ден основният прокурор Иван Гешев скъса театрално оставката си. В правосъдната палата на брифинг пред медиите той разгласи, че не го е боязън и че ще се бори " против политическата мафия и олигархията ". Гешев назова гърмежа до автомобила му на 1 май " атентат " и " опит да бъде погубен ". 

" Работил съм единствено и само за България. За нейната мощ и сигурност. Бях поканен през вчерашния ден до 10 часа да си подам оставката. Беше упоменато моето семейство ". " Че някой ще натисне копчето „ ентер “ с някакви неща, с някакви видеоклипове, по тази причина по-добре да демонстрация здравомислие ", съобщи още Гешев, без да разясни от кого е бил извикан и заплашван. " Казаха ми, че съм самичък на скалата, че там духа мощен вятър ", добави той.

" Не ме е боязън, колкото и да им звучи като факсимиле ", заявява той.

В петък шестима прокурори от Висшия правосъден съвет желаеха оставката на Иван Гешев като основен прокурор. Кадровиците оферират освобождението да е поради " тежко нарушаване на служебните отговорности ". Според тях Гешев е уронил престижа на правосъдната власт като е наредил мистичният израелски контратерорист да се включи в следствието на атентата.

Очаквайте детайлности!
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР