В първия учебен ден Пътна полиция започва традиционната акция „Децата

...
В първия учебен ден Пътна полиция започва традиционната акция „Децата
Коментари Харесай

КАТ започва акция „Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя!“

В първия образователен ден Пътна полиция стартира обичайна акция „ Децата потеглят на учебно заведение! Да ги пазим на пътя! “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
На 15 септември, в 10.00 часа, в двора на 119 СУ „ Акад. Михаил Арнаудов “ на ул. „ Латинка “ №11, за трети следващ път първокласниците ще бъдат съпроводени до класните си стаи, с изключение на от своите учители и от служители на реда от Групово дело „ Национална полиция “ и Столична дирекция на вътрешните работи, както и от известна персона.
Първият урок на децата ще бъде по сигурност на придвижването по пътищата. Пътни служители на реда ще извърнат внимание и на родителите, че отговорността на пътя е обща, а възпитанието за безвредно държание на пътя би трябвало да стартира от най-ранна детска възраст.
След формалната част представителите на отдел „ Пътна полиция “ в ГДНП ще дадат къс брифинг за подготовката и старта на Европейския ден без починали на пътя – 21 септември, който по концепция на Европейската мрежа на службите на пътна полиция – TISPOL, се организира в Европа под наименованието EDWARD (European Day Without A Road Death). В дните до старта на акцията ще бъдат осъществени разнообразни начинания, а на уеб страницата на ГДНП ще бъдат разгласяват рекомендации за безвредно шофиране.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР