В отговор на потребителските очаквания за дистанционно достъпни финансови услуги

...
Коментари Харесай

"Инвестбанк" АД предлага дигитализирани решения в полза на клиентите си

В отговор на потребителските упования за отдалечено налични финансови услуги " Инвестбанк " АД трансформира и цифровизира бизнес интервенциите си. Банката разшири своето портфолио, като добави новаторски артикули, отговарящи на най-високи и съвременни стандарти и механизми за банкова отбрана и сигурност.

Мобилното приложение е
най-новият цифров канал
за комфортно и несъмнено обслужване на клиентите на банката, с което те могат да ръководят и наблюдават своите финанси когато и да е на денонощието. С Ibank Mobile потребителите могат както да наблюдават употребяваните от тях артикули на банката, придвижванията по сметки и картови транзакции, по този начин и да подреждат преводи в левове и валута.

За по-голямо улеснение е направена връзка с потребна информация от корпоративния уебсайт, като са добавени секции като АТМ локатор, информация за банкови такси, постоянно задавани въпроси и други Клиентите могат да се възползват от услугата валутен калкулатор, както и да вършат информации за валутните курсове.

Единственото изискване е да имат интензивно интернет банкиране и по-късно елементарно могат да изтеглят и задействат приложението. То е с съвременен дизайн и комфортна навигация. Създадено е за смарт телефони с операционни системи Android и iOS и може да бъде изтеглено гратис от Гугъл Play, App store и AppGallery за Huawei.

" Ще продължим да работим в интерес на клиентите, предлагайки им самостоятелен метод, съвременни и спестяващи време пари и решения. Непрекъснато развиваме различните си канали за продажби и банкиране, посредством които можем да поддържаме връзка елементарно с тях. Предлагаме композиция сред най-хубавото от обичайното банкиране и навлизащите нови технологии ", показа Здравка Русева, ръководител на УС и изпълнителен шеф на " Инвестбанк " АД. По мотив старта на мобилното приложение, което получи и специфична премия в категория " Иновативен артикул " в годишните бизнес награди b2b Media Awards, банката провежда и игра за своите клиенти. Всички, които задействат Ibank Мobile до 31.07.2021 година, вземат участие в лотария, като огромната премия е уикенд за двама в хотел " Феста Панорама " в Несебър, а спечелилите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 02.08.2021 година в наличието на нотариус.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР