В новия епизод на Папараци – ново 20!“ зрителите ще

...
В новия епизод на Папараци – ново 20!“ зрителите ще
Коментари Харесай

Фънки: Бях злобно дете със скучно детство

В новия епизод на „ Папараци – ново 20! “ феновете ще схванат елементи от живота на децата и техните известни майки. Тема в новия брой ще бъде двойното благополучие, което екипът на таблоида ще показа във формата на фрагменти от разходка в парка на Ася Капчикова с новородените си близнаци – Ивиан и Ианик, както и новото начало на близнаците на Крум и Мая Савови – Катрин и Крум-младши. Диана Великова, половинката на Орлин Павлов, също ще показа мигове от разходката си със своята щерка.

Сред звездите деца, които ще бъдат герои в предаването, ще бъде и Васил Арнаудов – синът на Андрей Арнаудов и Емануела Толева. Той бе дружно със своите родители на премиерата на кино лентата на Петя Дикова, изработен особено за акцията на ДНК – „ Направи го в този момент! “. На събитието участваха още Юлияна Дончева, Аня Пенчева и Ивайло Караньотов, Ники Кънчев и Владо Николов.

Своето детство ще си напомни и продуцентът Фънки, който е специфичен посетител на Мария Игнатова. Музикантът ще разкрие, че е бил озлобен като дребен и е имал скучно детство. Може би тъй като и до ден сегашен се опасява от… всичко. Едни от дребното му занимателни моменти като дете са били когато с другари са крадели краставици или светлоотразителите на колите, поради което е изял не малко пердах.

Забавните моменти на Фънки като музикален продуцент, обаче, са доста. Историята, която си спомня с доста смях е обвързвана с Шаде. По време на концерта си в Арена Армеец в София, звездата е поискала специфична бяла стая за своята болонка. Причината – кучето изпадало в стрес в друга среда. Как се е справил със обстановката Фънки, феновете ще научат на 4 октомври от 21.30 часа.  

В рубриката „ Мирон става VIP ” Наталия Кобилкина ще научи русокосият сценарист по какъв начин да съблазнява дамите, следвайки техниките на гейшите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР