В нов научен доклад се предполага, че само след 11

...
В нов научен доклад се предполага, че само след 11
Коментари Харесай

Учени описаха света през 2025 година

В нов теоретичен отчет се допуска, че единствено след 11 години квантовата телепортация ще е изцяло вероятен развой, а домовете и вестниците ни ще бъдат напълно цифрови.

Научният отчет бе оповестен в английския всекидневник Дейли мейл със заглавието Светът през 2025 г: 10 предсказания за нововъведения. Авторите на документа считат, че технологиите ще доближат своя връх през идващото десетилетие.

Техните предсказания се основават на разбори от научната литература.

В отчета се споделя, че множеството от бъдещите генерации ще доближат 80-та си годишнина, тъй като се заделят от ден на ден средства за научни проучвания, които изследват болесттите в зрялата възраст.

 Дигитален свят

Заради многочислените медицински изследвания ще се откри и средство, с помощта на което диабетът от първи вид да стане изцяло реализуем.

Методите за събиране и предпазване на естествена сила също ще стигнат своите висоти, като Слънцето ще се трансформира в главен източник за сила на човечеството.

Технологиите ще напреднат до толкоз, че посредством генетична трансформация ще може да се основава храна и по този начин проблемите с недохраненото население и съмнението в цените на питателните артикули ще се решат изцяло.

През идващото десетилетие в небето ще летят и нови самолети на къси дистанции, които ще зареждат придвижването на електрически транспортни средства по земя и въздух посредством нова технология.

Колите и домовете на бъдещето ще бъдат цифрово свързани с всяко кътче по света.

 ДНК

„ Представете си деня, в който целият африкански континент ще бъде изцяло цифрово обвързван. Този ден ще пристигна през 2025 година " - споделят откривателите.

Целулозните опаковки ще бъдат биоразградими, а опаковките на петролна основа няма да съществуват.

В бъдеще медикаментите ще бъдат разработвани още по-прецизно, като медикаментите за онкоболните няма да основават никакви странични резултати.

Само след 11 години нанотехнологиите ще се развият до степен, при която човешкото ДНК ще се обрисува още при раждането, тъй че още като бебе на един човек ще могат се открият някои болести.

Научният отчет гледа скептично на прогнозите за цялостна телепортация на хора през 2025 година, само че съгласно него квантовата телепортация ще е изцяло допустима.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР