В неотдавнашна видео актуализация Бенджамин Коуен, популярна фигура в YouTube,

...
В неотдавнашна видео актуализация Бенджамин Коуен, популярна фигура в YouTube,
Коментари Харесай

Биткойн: Септември ще бъде “кървав” месец според анализатор

В неотдавнашна видео актуализация Бенджамин Коуен, известна фигура в YouTube, допусна, че Биткойн може да записва негативно показване през септември.

Той показа, че в исторически проект септември не е бил удобен за пазара на криптовалути. Според него Биткойн , по-специално, демонстрира поредна наклонност на негативно показване през този месец, надминавайки всеки различен месец във връзка с низходящото си показване.

Според Коуен през този месец Биткойн може да претърпи спад, надхвърлящ 10% от актуалната му оценка:

През предходния месец Коуен предизвести, че въз основа на исторически данни цената на Биткойн може да спадне до $23,000 през септември.

Коуен също по този начин очерта сюжет, при който по-широкият алткойн пазар може да преживее възкръсване. Според неговия разбор композиция от макроикономически фактори може да вдъхне жизнеспособност на алткойн пазарите през идната година.

Той счита, че волатилността нормално се усилва по време на половин година, изключително по време на изборна година, когато несигурността има наклонност да ескалира. Коуен подсети, че сега претърпяваме невиждан цикъл на повишение на лихвените проценти. Според него с тези темпове може да станем очевидци на забележими въздействия върху пазара на труда до края на тази или при започване на идната година.

Стратегът добави:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР