Coinbase International, водеща борса за криптовалути в САЩ, разкри планове

...
Coinbase International, водеща борса за криптовалути в САЩ, разкри планове
Коментари Харесай

Coinbase добавя нови фючърси за 3 криптовалути

Coinbase International, водеща борса за криптовалути в Съединени американски щати, разкри проекти за въвеждане на нови безсрочни фючърсни контракти за три алткойна.

От 16 май 2024 година, в или след 12:30 (българско време), търговците на Coinbase International Exchange и Coinbase Advanced ще получат достъп до безсрочни фючърсни контракти за Jupiter (JUP), Tensor (TNSR) и Jito (JTO).

Тези допълнения отразяват уговорката на Coinbase да предлага разнообразно комерсиално преживяване както за крипто запалянковци, по този начин и за институционални вложители. Търговците ще имат достъп до разнообразни видове поръчки, в това число предел, пазар, стоп и стоп-лимит, което им разрешава да ръководят дейно своите позиции.

Coinbase International неотдавна добави непрекъснати фючърсни контракти за AR-PERP, HBAR-PERP и THETA-PERP, дружно с пазарите AEVO-PERP, ENA-PERP и ETHFI-PERP на Coinbase Advanced и Coinbase International Exchange.

Това уголемение е в сходство с задачата на борсата да поддържа новаторски планове и да остане напред в пейзажа на фючърсите и вариантите, като се грижи за разнообразните ползи и потребности на актуалните търговци.

Обявяването на тези листвания провокира интерес измежду трейдърите, като Jupiter (JUP) означи растеж от 5.35% през последните 24 часа, търгувайки се на $1.09. Jito (JTO) означи спад от 3.09%, до момента в който Tensor (TNSR) записа позитивно придвижване от 3.60%.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР