Очакването около различни предстоящи AI събития поддържа бича перспектива, предизвиквайки

...
Очакването около различни предстоящи AI събития поддържа бича перспектива, предизвиквайки
Коментари Харесай

Алткойн, определян за “Nvidia на криптовалутите” се изстреля с над 40%

Очакването към разнообразни идни AI събития поддържа бича вероятност, предизвиквайки възобновление на AI токените.

Събития като Enterprise Generative AI Summit в Калифорния и Tech & AI LIVE в Лондон на 21 май възроди световния интерес към технологията за изкуствен интелект, евентуално проправяйки пътя за спомагателни облаги за AI активи като Render (RNDR), постоянно именуван „ Nvidia на криптовалутите. “

Render претърпя незабравим скок в отговор на този възобновен оптимизъм, като стана очевидец на съвсем 50% нарастване на цената единствено през миналата седмица.

Този скок изстреля пазарната ѝ капитализация от $3.1 милиарда на $4.4 милиарда, увеличавайки възходящото доверие в нейната децентрализирана GPU рендерираща платформа. Render употребява блокчейна технология, с цел да се свързват актьори и създатели с аварийна GPU мощ, предлагайки наемна и децентрализирана опция на други услуги за рендериране.

Правейки паралел с Nvidia, изтъкнат производител на GPU, Render може да се употребява за увеличение на интереса към технологиите за изкуствен интелект. Неговият децентрализиран метод освен понижава разноските, само че също по този начин подкрепя гъвкавостта и надеждността посредством минимизиране на евентуалните точки на вредата спрямо централизираните ферми за рендериране.

RNDR се търгува на $11.52 все още на писане на публикацията, отбелязвайки последната облага от 9.52% през последните 24 часа и доста нарастване от 44.33% през последната седмица. С идните AI събития на хоризонта, опцията RNDR да надмине предходния си връх за всички времена от $13.15 се обрисува, наблягайки евентуалното влияние на тези събития върху ценовата му траектория.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР