В некоалицията се води непрекъсната канадска борба, която се печели

...
В некоалицията се води непрекъсната канадска борба, която се печели
Коментари Харесай

Крум Зарков: Канадската борба в некоалицията“ се печели от Борисов и Пеевски

В некоалицията се води непрекъсната канадска битка, която се печели нормално от Борисов и Пеевски. Според него сглобката сама основава проблеми в обществото, които след това взема решение, по този начин той изясни обрата в позицията на част от ръководещите за датата на националния празник. Според него плануваните промени в конституцията са конюнктурни - по отношение на взаимоотношенията със настоящия президент. Това съобщи съветникът на президента по правните въпроси и някогашен длъжностен министър на правораздаването в студиото на Българска национална телевизия.

" Министерският съвет има все по-малко и по-малко значение, а в Народното събрание има няколко персони - Борисов, Пеевски, изземват предната сцена, поставят се рамки. Реформата в правосъдната власт отпада от дневния ред и се замества от тематики по кое време ще е националният ни празник, какъв брой мандат имат кметовете. Това пречи да се приказва за дребните, само че основни промени, които ще допринесат да имаме качествена правосъдна система ", добави Крум Зарков.

Той съобщи, че ГЕРБ и ПП-ДБ разполагат със 120 депутати и биха могли да осъществят доста промени и без Движение за права и свободи и Делян Пеевски, само че очевидно са " сглобка с цел да има са нужни трима "

Зарков засегна и тематиката за службите и изгонването на съветските свещеници от България, като попита по какъв начин тези хора биха могли да шпионират без присъединяване на българи, защото те сами по себе си нямат достъп до сензитивна информация. Бившият правосъден министър попита за какво няма арести на български жители и обвинявания за държавна измяна и какъв брой от изгонените чиновници на съветското посолство са се оказали сътрудници и с кого са работели.

Той бе запитан и за дълготрайния контракт за доставка на газ с турската компания " БОТАШ " и дали служебното държавно управление следва да взима такива дълготрайни решения, които с изключение на механически са и политически. Бившият правосъден министър от своя страна попита за какво откакто толкоз години се приказва за диерсификация на доставките на газ и в този момент тя се е случила имено чрез този контракт, радетелите за газова диверсификация приказват срещу него.
 Крум Зарков: Правителството остана заклещено в сглобката
Крум Зарков: Правителството остана заклещено в сглобката

Няма потребност президентът да бъде апетитен с пръст като някаква заплаха
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР