„Основната задача на Русия е да постигне победа на бойното

...
„Основната задача на Русия е да постигне победа на бойното
Коментари Харесай

Белоусов: Целта на Русия е да победи Украйна с минимален брой жертви


„ Основната задача на Русия е да реализира победа на бойното поле в Украйна с минимални загуби на войски “. Това съобщи бъдещият съветски министър на защитата Андрей Белоусов, заяви „ Ал Арабия “.

Белоусов, икономист, който президентът Владимир Путин ненадейно назначи на мястото на Сергей Шойгу, твърди, че военният бранш се нуждае от повече успеваемост и нововъведения, с цел да реализира задачите си.

„ Основната задача, несъмнено, остава постигането на победа. В същото време, желая особено да подчертая това, с минимални човешки жертви ", сподели той по време на парламентарно чуване.

Коментарите му притеглят вниманието, защото съветските публични лица рядко разискват жертвите във войната, с изключение на с цел да похвалят героизма на починалите бойци.

Белоусов се показа като честен човек, като сподели на депутатите: „ Винаги съм се управлявал и ще се управлявам от железобетонния принцип „ Можеш да правиш неточности, само че не можеш да лъжеш “.

Това беше изострен коментар, като се има поради, че той поема управлението на министерство, забъркано в огромно следствие за корупция, което навреди на предшественика му Шойгу. Скандалът се разшири с ареста на още един почитан чиновник, обвинен в рушвет.

Белоусов, който няма боен опит, е претрупан от Путин със задачата да реализира оптималната успеваемост във военната стопанска система на Русия, до момента в който нейните войски, откакто си върнаха самодейността, се пробват да навлязат по-дълбоко в Украйна.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР