В неделя внезапно и шокиращо за всички . Той бе

...
В неделя внезапно и шокиращо за всички . Той бе
Коментари Харесай

Стана ясна причината за смъртта на Денис Теофиков?

В неделя ненадейно и шокиращо за всички . Той бе считан за бъдещата огромна звезда в жанра. Загубата му потопи в тъга музикалния отрасъл. Той издъхна единствено на 21 години.

Разследващите към момента работят по няколко версии - самоубийство, ликвидиране и безразсъден случай. 
 Внезапно умря поп-фолк звездата Денис Теофиков Внезапно умря поп-фолк звездата Денис Теофиков
Поп фолк звездата Денис Теофиков умря ненадейно на 21 години. Тъжната вест потвърдиха от " Пайнер ". Денис е най-младата звезда на ком...

Преди няколко седмици Денис почнал да разпитва собствен другар за жилището му в столичен квартал. Знаел единствено, че е на висок етаж. Певецът помолил момчето да остави котката си, защото в идващите месеци нямал да има опция да я гледа. Двамата са влезнали в жилището към 14:30 часа. Оставили животинчето, храната и тоалетната и до момента в който приятелят му се суетял, Денис излязъл на терасата и скочил.

Собственикът на жилището схванал за случая, едвам откакто видял отворената врата на терасата и чул ужасяващите писъци на открито на свидетел на нещастието.

Денис напоследък се изолирал, съвсем не поддържал връзка с нормалната си среда, както и околните си, неразделно до него била само приятелката му Алекса.

Причина за хипотетичното самоубийство евентуално е голямото напрежение в шоу бизнеса, което надареният реализатор не е могъл да понесе. Българският Джъстин Бийбър бил следен за всичко от продуценти, пиари, озвучители. Нямал право даже да направи обикновен избор с живота си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР