В най-големия сайт за автомобили в България, запалените по моторните

...
В най-големия сайт за автомобили в България, запалените по моторните
Коментари Харесай

За над милион и половина лева в mobile.bg се продава чисто нов Maybach S650 Pullman

В най-големия уебсайт за коли в България, запалените по моторните возила могат да открият всевъзможни марки и модели. С други думи всичко каквото се продава у нас, от таратайки по стотина лв., до свръхлуксозни коли с цена от над милион, е събрано в картотеката на .

Най-скъпите коли постоянно са представлявали интерес за нашите консуматори. Днес взехме решение да подчертаваме на една стреч лимузина на марката Mercedes-Benz. По-конкретно става дума за дългата и най-луксозна версия Pullman или другояче казано Mercedes Maybach S650.

Този автомобил разполага с всички вероятни екстри на марката, както и с шестлитров V-образен дванайсетцилиндров мотор с мощ от 530 конски сили. Автомобилът е произвеждане 2021 година и е чисто нов.

Предлага се от автокъща Софавто, а цената му е 736 260 евро, освен това без Данък добавена стойност. Ако сумата се обърне в лв. и се начисли данъкът от 20% излиза, че този необикновен автомобил се предлага на цена от 1 727 999 лв.. Повече за неповторимата стреч лимузина вижте .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР