В навечерието на първия учебен ден ЦСКА направи специална изненада

...
В навечерието на първия учебен ден ЦСКА направи специална изненада
Коментари Харесай

Специални гости на Армията

В навечерието на първия образователен ден ЦСКА направи специфична изненада за най-младите си гении. Непосредствено преди тимът за отпътува за Пловдив за гостуването на Ботев, футболистите хванаха на разположение момчетата от Академията, родени през 2011 и 2012 година, и ги заведоха в музея на стадиона. Там именитият Александър Манов им сподели трофеите, завоювани от армейците във всички типове спорт и им описа за най-славните победи на отбора, осведоми уеб сайтът на ЦСКА.

Веднага по-късно децата се качиха в залата за конференции, където изгледаха филм за историята на клуба. Гост беше юношата Мартин Смоленски, който от първи клас е в Академията и даде персонален образец по какъв начин с доста труд, старания и неизменност се стига до мъжкия тим. Освен футболните умения, той описа на гениите какъв брой значимо е да натъртват съществено над учебниците, тъй като с цел да станеш добър футболист, първо би трябвало да бъдеш образован и заслужен човек.

Ден по-рано посетители на Сашо Манов в музея бяха децата от набор 2010. Младите армейци останаха извънредно впечатлени от великите моменти и славното минало на ЦСКА и дадоха обещание, че ще се борят старателно, с цел да запишат и те имената си със златни букви в историята на най-великия български клуб.

За края на образователната година управлението на тима е подготвило специфични награди за тези играчи от Академията, които с изключение на футболни умения по терените, са и най-хубави възпитаници с отличен триумф.

Като подарък за всички възпитаници в България, управлението реши да провежда безвъзмездни визити на "Българска войска " за всички искащи. Децата ще имат опцията да прегледат стадиона, да стъпят на терена, да видят съблекалните, да посетят музея, да научат повече за Академията на клуба и да изгледат специфичното видео с историята на тима. Футболисти и митове на клуба ще изненадат прелестно всички, които пожелаят да бъдат специфични посетители на "Армията ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР