В наши дни здравословното хранене се превръща в необходимост, ако

...
В наши дни здравословното хранене се превръща в необходимост, ако
Коментари Харесай

Седем диети, които ни карат да намразим храната

В наши дни здравословното хранене се трансформира в нужда, в случай че желаеме да се радваме на положително здраве и съвършени форми. Някои от целесъобразните хранителни режими обаче могат да съсипят всяка добра храна. Тук ще ви срещнем със седемте диети и техния незаконен метод, по който ни карат да намразим храната.

Диета Грейпфрут – Единственото изискване в този хранителен режим е да похапвате по един грейпфрут преди всяко хранене. Твърди се, че по този метод се изгарят доста повече мазнини от нормално. Ефектът обаче в края на диетата е ненавистта, която ще изпитвате всякога, когато си помислите за цитрусовия плод.

Диетата на Дюкан – Тази диета е живото доказателство по какъв начин едно от най-простите неща в нашия живот – храненето, може да се трансформира в компилация от комплицирани калкулации. В хранителния режим има четири етапи. През първите 2-7 дни се употребяват протеини с ниско наличие на мазнини, вода, през избрани часове се приема по една и половина супени лъжици овесени ядки и така нататък - все неща и правила, които неизбежно ще ви откажат от храната.

 Диета Грейпфрут

Диетата Зелева чорба – Вареното зеле е сигурно най-лошият метод да се насладите на този другояче апетитен и потребен зарзават. И защото в диетата се яде единствено зелева чорба, най-после ще я намразите. Освен това в хранителния режим за четири дни е разрешено да се ядат до осем банани – нещо, което сигурно няма да се понрави на вкусовите ви рецептори за дълго време.

Диета Южен бряг – В този вид за намаляване хората, които са го основали, се пробват да ви убедят, че на усет настърганото бяло вещество, което е известно като обезмаслена моцарела, е заслужен вид и даже по-добро от познатото ни сирене. Е, да, но не.

Диетата с изцеждането – Тук вместо на драго сърце да похапвате определените храни, се постанова да ги пиете. Продуктите безусловно би трябвало да се изцеждат и да се одобряват под формата на питиета - много необичайно и сигурно отблъскващо.

Диета за бързо намаляване – В този хранителен режим напитките с шоколад се възприемат като най-лошото нещо на света. Това неизбежно ще обезсърчи всеки обожател на тези артикули.

Диетата на чистите храни – В нея се твърди, че брауни без шоколад, към момента може да се назова брауни. Според нас пък такава кулинарна безочливост е неприемлива.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР