В началото на всяка нова година човек прави своята равносметка

...
В началото на всяка нова година човек прави своята равносметка
Коментари Харесай

Новогодишните обещания на заклетите пътешественици

В началото на всяка нова година човек прави своята равносметка за миналата, както и си дава обещания за идните 365 дни. Какви са обещанията, които най-заклетите пътешественици дават на себе си и близките, описват от eSky.

1.Да пътувам повече! Обикновено близките споделят: „ Повече?! Това допустимо ли е? “, само че за пристрастения към пътувания човек, местата, които посещава, в никакъв случай не са задоволително. Той желае още, и още, и още…

2. Да отстранявам всеки месец избрана сума за пътувания и тя да е по-голяма от заделяната предната година. На пътешественика постоянно му се желае да спести повече пари за своя фонд „ Пътуване “. И макар че околните му се пробват да му обяснят, че не всички спестявания би трябвало да се влагат единствено в самолетни билети и хотелско настаняване, същинският странник е уверен, че няма по-хубав метод да изхарчи парите си.

3. Да посетя места, на които не съм бил, да не дублирам дестинации, които към този момент съм посетил. За травел фанатика да се връща на едно и също място още веднъж и още веднъж си е чиста загуба на време и средства – та нали към този момент е бил там? 

4. Да не употребявам годишния си отпуск, просто тъй като нуждая се да си умря и да си полежа у дома! За пътешестващия взимането на отмора би трябвало да е доста добре планувано и постоянно обвързвано с екскурзия! И колкото и да се пробвате да го убедите „ Вземи си 2 дни, с цел да си починеш, изглеждаш изтощен! “ – той няма да се поддаде.

5. Да посрещна различно Нова година на някое топло и екзотично място. Рано или късно върлият странник сбъдва фантазията да посрещне Нова година без мраз и сняг, а необут, на плажа, измежду палми и екзотични коктейли.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР