В началото на месеца Дуейн Джонсън започна подготовката си за

...
В началото на месеца Дуейн Джонсън започна подготовката си за
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън е неузнаваем като ММА легендата Марк Кър

В началото на месеца Дуейн Джонсън стартира подготовката си за Smashing Machine - филмът, в който ще изиграе ММА легендата Марк Кър.

Тогава Скалата пусна видео и няколко фотоси, на които виждаме по какъв начин тренира интензивно за бойните подиуми, които явно ще бъдат включени във кино лентата.

Очакванията бяха фотосите да стартират напълно скоро, а по кината да забележим кино лентата през 2025 година Е, нещата вървят много бързо, тъй като към този момент имаме първи взор над Джонсън като Кър.

В профила си в Instagram Дуейн Джонсън показа фотография, на която го виждаме в цялостна бойна подготвеност на кръга по време на мач. Впечатление прави, че за ролята е решил да употребява перука и присъщите му татуировки са прикрити. Като цяло Джонсън е неразпознаваем в тези първи фрагменти от Smashing Machine като ММА легендата Марк Кър.

На фотографията се вижда също по този начин, че до кръга, с цел да го поддържа стои Емили Блънт, която ще влезе в ролята на брачната половинка на Марк Кър. Режисьор на Smashing Machine е Бени Сафди, като за момента няма оповестена съответна премиерна дата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР