Имате нужда от 23-ма членове на ЕП от седем различни

...
Имате нужда от 23-ма членове на ЕП от седем различни
Коментари Харесай

Баба на мотор, Путинисти, инфлуенсъри, касапин и Ицо Хазарта: POLITICO за най-странните евродепутати

Имате потребност от 23-ма членове на Екологичен потенциал от седем разнообразни страни, с цел да образувате политическа група в Европейския парламент, пише . Медията прави шеговито предложение за съставяне на нова група – Kooky Group. Иначе казано, съгласно тях това са най-дивите, най-откачените или напряко най-странните евродепутати, определени предишния уикенд.

И в случай че трябваше да обединят сили, те биха изпълнили всички критерии, с цел да образуват своя лична група. Сред тях са кипърска YouTube звезда, антикорупционен артист от България, гръцки касапин, който съвсем никой в никакъв случай не е виждал, и някогашен авто играч, упрекнат, че е направил Хитлеристки привет, разяснява брюкселското издание.

В политико не покзават задълбочено знание за музикалната кариера на родния рапър, за който пишат, че е поп звезда. Отбелязано е, че влиза в Екологичен потенциал от „ Продължаваме промяната “ и че имал милиони гледания в Youtube, а песента му „ Имам човек “ е за „ корумпирани елементи от българската държавна система “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР