В началото можете да гледате на връзката си през розови

...
В началото можете да гледате на връзката си през розови
Коментари Харесай

Щастие без илюзии: 8 болезнени истини за връзките

В началото можете да гледате на връзката си през розови очила. Реалността обаче постоянно е по-сурова, в сравнение с сме си представяли. Например, двойките се разпадат, сътрудниците не устоят на житейските тествания или не оправдават очакванията си един към различен.

Но животът не свършва дотук. Колкото по-малко илюзии и неоправдани упования имате, толкоз по-малко болежка ще има във връзката ви. Важно е да гледате на протичащото се като възрастен. С други думи казано - да виждате в точния момент това, което си заслужава да видите още първоначално. 

Цялата истина за връзките

За да изградите щастието си без илюзии, си коства да си спомните за тях. Човек може да изпита няколко мощни усеща през живота си. Не се тормозете, в случай че връзката ви не върви. Ако Той не е избрал вас, значи се е оказал изцяло друг от това, което сте си представяли. В другите стадии от живота си ние сме били на разнообразни равнища на развиването. От нас са привличани хора, отговарящи на това равнище. Но ние не стоим на едно място - растем, развиваме се, променяме се. Съвсем обикновено е на различен стадий от живота си да имаме разнообразни, също толкоз мощни усеща към някой различен.

 мъж, жена

Търпите не поради колегата, а поради себе си

Ако човек играе жертвата във връзката, значи по някаква причина има потребност от това. Защо да обвиняваш колегата, щом сама си решила да търпиш такава връзка? Който търпи и му е писнало от това, би трябвало да се оправя самичък. И да си отговори - за какво му е нужно това?

Ако не си обичана, в случай че си невротична и така нататък, то това са твои проблеми, а не на колегата ти. Разбира се, един любящ човек може да ви помогне да се освободите, да се излекувате, да увеличи самочувствието ви и така нататък Но непростима неточност е да трансферирате всичките си вътрешни проблеми върху колегата. И да очаквате, че той изцяло ще ви излекува от страховете, паниките, вътрешните спорове и други сходни проблеми.

Истинската същина на индивида се познава по време на тествания

Не бързайте със заключенията и гръмките самопризнания. Както и да се пробвате да си вземете думите обратно. Нужно е време и разнообразни условия, с цел да опознаете същински един човек. Ако той не умее да направи себе си благополучен, тогава какъв е смисълът да чакате да сте щастливи във връзката ви?

Човек на първо време би трябвало да направи себе си благополучен. Така в връзките двамата към този момент се допълват, дават си още повече наслада.

Но връзките не могат да бъдат синоним на благополучие. Фактът, че имате връзка единствено по себе си не може да бъде рецепта за реализиране на благополучие, в случай че не сте познавали това положение преди и без колегата си. Само една обич за двама не е задоволителна. Ако играете едностранна игра, тогава рано или късно тя ще ви омръзне. Това единствено ще затрудни отказването от колегата си, тъй като сте вложили прекалено много в него.

 мъж, жена

Доверявайте се на своето " наподобява "

Ако сте обезпокоени от някои неща у колегата си, от държанието му, в случай че нещо не ви устройва, тогава би трябвало да се доверите на себе си и на възприятията си. По предписание това „ наподобява “ е резултат от вашата логичност и вашия насъбран опит. Вярвате в себе си. Бъдете подготвени за обстоятелството, че всичко може да се промени във всеки един миг.

Колкото и мощна и щастлива да е една връзка, на следващия ден това може да се промени. Не разчитайте единствено на колегата си. Не се изгубвайте в индивида до себе си. Балансирайте живота си, поучават психолози.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР