В момента където пипнем, руква корупция навсякъде, заяви депутатът от

...
В момента където пипнем, руква корупция навсякъде, заяви депутатът от
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Където пипнем, руква корупция -

" В момента където пипнем, руква корупция на всички места ", съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев пред БНР. По думите му сега страната е " на вододел на прехода " и в случай че държавното управление получи болшинство на следващия ден, промените ще могат да продължат.

Според него е обвързван с доста пари:

" Проблемът е обвързван с доста пари. Едното е пари за пътища, другото – контрабандния хъб, който ние спряхме ".

Под " контрабандния хъб " той има поради връщането на държавния надзор върху Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", където към този момент няма частна компания, през която да минава инспекцията на преминаващите тирове с храни. По думите на Ананиев 7 пъти е повишена " спряната тествана пестицидна стока ", откогато бе подхваната смяната на границата.

Днес неговият сътрудник в Политическа партия и това е повода както за предлаганите подкупи към шефа на БАБХ, по този начин и за отправените закани към зам. аграрни министър и депутати.

" Оптимист съм по няколко аргументи. След доста от народните представители от Има Такъв Народ и тези, които напуснаха, си дадоха сметка, че когато водачът ти те лъже, значи има проблем ", съобщи Ананиев.

За него главните цели в този момент са приемането на актуализацията на бюджета в Народното събрание и на законите за КПКОНИ и енергетиката. Тестът ще е минаването на бюджета на първо четене, който следва да се преглежда в пленарна зала от депутатите.

" За мен първа точка на следващия ден би трябвало да бъде бюджетът на страната. Утре ще има доста огромен, тежък спор ", предизвести той.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР