В момента имаме игра на тронове“ в българската политика от

...
В момента имаме игра на тронове“ в българската политика от
Коментари Харесай

Дилов-син: Най-големият грях на Петков е хаосът, а на Борисов - липсата на диалогичност с най-кресливите политици

„ В момента имаме игра на „ тронове “ в българската политика от „ дребни императорчета “. „ Съединението прави силата “ не е факсимиле. Политическият хайлайф би трябвало да седна и да се разбере, с цел да излъчи ръководство. Вече няма значение на кого е мандатът. В момента има ръководство на президента, само че то няма небосвод какво да прави “.

Това разяснява в „ Тази събота “ Любен Дилов-син, народен представител от ГЕРБ-СДС и почетен ръководител на „ Гергьовден “.

„ Факт е, че „ Продължаваме промяната “ позволиха доста неточности. Как да решим проблемите, в случай че не ги кажем? България взе доста заеми, с цел да заплаща популистки решения “, добави той, само че призна, че би трябвало да се смекчи тона към съперниците в политиката.
„ Най-големият грях на Кирил Петков е хаосът, а на Бойко Борисов неналичието на диалогичност с най-кресливата сфера в политическия живот. Там той трябваше да има посланици. Ние, колкото и да се караме, ние живеем на една територия. Трябва да спрем да се караме и да се опитаме да решим това, което идва. Въпросът е да има предсказуемо ръководство.
Според него икономическата рецесия сега се дължи от една страна на войната в Украйна, само че от друга на политически неточности.

„ Първият свободен търг за газови доставки смъкна цената и потвърди, че са били набутвани медиатори. За първи път Министерството на културата връща неусвоени 50 млн. лв. в бюджета “.

Споровете към съветския дипломат

„ Докато Русия е агресор в Европа, не може да има друго държание. Сега всеки гради политически облик към спора за съветския дипломат Митрофанова, в това число и президентът Радев. Той е проектант на основания безпорядък и е артистично от негова страна да споделя – „ стига с този безпорядък “.
„ Няма никакво място за съмнение какво да се прави. Има общ протокол на Европейски Съюз какво би трябвало да се прави към Русия и Беларус – не се канят на публични събития, не се дава отговор на писма, не се изпращат. Протоколът на Народното събрани би трябвало да знае това нещо, тъй като е годно за цялата страна “, разяснява той във връзка с въпроса дали Елеонора Митрофанова да бъде поканена на откриването на 48-ото Народно заседание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР