В много народи по света солта символизира чистотата и почтеността.

...
В много народи по света солта символизира чистотата и почтеността.
Коментари Харесай

Солта ще ви помогне да се пречистите и заредите с енергия

В доста нации по света солта символизира чистотата и честността. Не е изненадващо, че с нея се организират лечения. Солта от дълго време се употребява в процедурите за разчистване на душата и тялото по света, като най-важното е нейния мощен позитивен заряд, който съдържа.

Солта е способна да притегля и всмуква отрицателната сила за няколко минути, по тази причина ви предлагаме да не губите време и да започнете да се отпускате! Пречистването на енергията е толкоз належащо за всички нас.

Пречистване със сол

За почистващата терапия ще ви е нужен съд, в който да поставите двата си крайници и да се чувствате свободни, както и да изсипете пакет елементарна каменна сол. Следвайте простите указания за реализиране на естетика!

Полезно е да очистите силата и да почистите дома си със сол изключително, в случай че изпитвате трудности в живота и постоянно сте в неприятно въодушевление. Проверете дали работи!

Ритуал за филтриране със сол

Изолирайте се от шума, хората и другите разсейващи фактори. Това може да се случи, както в домашни условия, по този начин и навън.

Добавете сол към съда. Не съжалявайте! Останете боси и се отпуснете.

Започнете мислено да изпращате всички отрицателни мисли, усещания и безредици под краката си, като си представяте по какъв начин всичко неприятно отива в солта. Чувствайте се свободни да се движите! Колкото повече сила отдавате, толкоз по-добро ще бъде пречистването. Може да стъпвате, да се въртите и даже да скачате, да си тананикате или да си кажете: „ Отървавам се от неприятното въодушевление “ или „ Довиждане, неприятен шанс! “.

Когато почувствате, че негативизмът е липсващ, почистете краката си и изчакайте малко, с цел да започнете последния стадий от лечението с нови сили.

Внимателно съберете останалата сол в торба и я измийте в мивката, пуснете я в тоалетната чиния или я заровете. Не забравяйте да й благодарите.

Вижте още: Съвети за благополучие, шанс и наслада от Ванга за всеки ден

Тази процедура става все по-полезна всякога и ви зарежда с прочувствен разряд. Сега можете да добавите сол освен към ястията си, само че и към дневния си график.

Споделете тази статия с приятелите си и ги заредете позитивно!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР