В миналото над Ватикана, Рим, са наблюдавани странни летящи обекти.

...
В миналото над Ватикана, Рим, са наблюдавани странни летящи обекти.
Коментари Харесай

Оранжев НЛО с форма на диск е заснет над Ватикана

В предишното над Ватикана, Рим, са следени странни летящи обекти. Но, тази фотография е неповторима. Това е първото оранжево НЛО с форма на диск, забелязано над Ватикана.Още през 2007 година, екскурзиант прави тази фотография във Ватикана. На нея се вижда оранжев обект с форма на диск, сходен на класическата “летяща паница ”.Но едвам на другия ден, създателят на фотографията взема решение да заяви за това и изпраща своята история и фотографията на американския уфологичен уебсайт MUFON.Според създателя, от наблюдателната площадка на римския рид Pincio (Pincio Promenande) той е снимал разнообразни забележителности на Ватикана. По време на фотосите не е забелязал нищо извънредно в небето. Други туристи също не са видели.

 S1 600x379 - Оранжев НЛО с форма на диск е сниман над Ватикана
Едва, когато създателят на фотографията се завръща вкъщи в Съединени американски щати и стартира да преглежда направените фотоси, той вижда нещо извънредно на една от тях.

 S2 600x360 - Оранжев НЛО с форма на диск е сниман над Ватикана
Четете още: Илон Мъск е песимистичен по отношение на НЛО и извънземните …То не наподобява на инцидентно леке ​​или недостатък на фотографията.


 S3 600x204 - Оранжев НЛО с форма на диск е сниман над Ватикана
Според уфолозите, забелязали известието, оранжевите НЛО с форма на диск са много публикувани в Южна и Централна Америка, само че това е първият път, когато се следи над Ватикана.Според създателя на фотографията, дискът е значителен по мярка. Съдейки по мащаба на обектите на фотографията и прогнозната височина, на която се намира, то той е с диаметър към 20-30 метра.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР