В мига, в който Рейчъл Стълман беше обявена от организаторите

...
В мига, в който Рейчъл Стълман беше обявена от организаторите
Коментари Харесай

Секссимвол се обясни в любов на Гришо

В мига, в който Рейчъл Стълман беше оповестена от уредниците на София Оупън 2019 за дипломат на българския шампионат в Америка, тя прикова вниманието на родните почитатели на аристократичния спорт. „ Меридиан Мач " се свърза с апетитната брюнетка, която оттатък океана има статута не просто на супер звезда, а на секссимвол на тениса. И освен това. Красавицата се изясни и в обич на огромната ни звезда Григор Димитров.

„ Обичам Григор! ", сподели пред " Меридиан Мач " ослепителната Стълман.

„ Бях на конференцията на Асоциацията на тенис промишлеността в Орландо, Флорида. Знаковото е, че тъкмо там се намира централата на американската федерация по тенис. Не можете да си визиите какъв брой доста американци се вълнуват от Sofia Open и по какъв начин обичат България ", показа Рейчъл след присъединяване си в събитието, което отрази и на страницата си в обществената мрежа " Facebook ".

Очевидно обичта и към Григор Димитров и България са неразривно свързани. Това няма по какъв начин да не ни радва, тъй като Рейчъл е една от най-влиятелните персони и в международния тенис. Фурията от Сейнт Луис е практикувала спорта професионално, а също така има документи за тенис специалист, фитнес експерт и мотивационен треньор.

Перфектната й визия я прави мечтаното красиво лице на редица спортни прояви, една от които за наше благополучие се оказа Sofia Open. Този уикенд тя ще бъде на Супербоул - огромният край в американския футбол и едно от най-гледаните спортни събития в света.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР