В личната Карма/Съдба е закодирано всичко от раждането до болестите

...
В личната Карма/Съдба е закодирано всичко от раждането до болестите
Коментари Харесай

Кармата на човека е част от Кармата на Бога за безкрайна духовна еволюция

В персоналната Карма/Съдба е закодирано всичко от раждането до заболяванията и гибелта

Никой не може да трансформира персоналната Карма/Съдба на човешкото създание

На 30 март изпратихме в отвъдното инж. Петър Абаджиев /Петим/. Роден е на 7 октомври 1939 година в град Кърджали. Работил е като инженер химик в Девня и в Оловно-цинковия комбинат в Кърджали. Страдал е от редица удари на ориста, преди да се появи духовната му заложба. Когато е на 53 години получава енерголечителска заложба от най-високия клас /Седмо равнище на Горна Триада Висш Разум/. Даденото му духовно име Петим на галактическия език значи „ Възторжен “.

Ванга и Петър Дънов също са имали наставници от тази  Висша Триада. Но  духовната заложба на Ванга е от нейното Шесто равнище. На 7 април 1997 година в продължение на 4,5 часа ръката му изписва незнайна никому до момента книжовност, а след 41-я ден и нейния превод. Това е универсалният галактически език Сенс-Ар, който съдържал над 11 млн. знаци. На тази писменост на Духа творели всички антични цивилизации, някои от които съществували от 7 до 49 милиарда години. С негова помощ е съумял да разгадае доста от тайните на мирозданието, скритата същина на индивида, на духовните способности. Някои от знаците в тази писменост участват и на нашата розета от Плиска.

От 1994  до 2005 година е вдигнал на крака  хиляди  заболели, непосредствено и отдалечено.Излекувал е и значително лекари. Една от тях е доктор Красимира Вълчева от София, на която след тежка бронхопневмония с затруднения никакъв антибиотик не й помагал. Но след неговите сеанси се възвръща единствено за 2-3 дни. Петим излекувал от бронхиална астма Георги Попхристов от София, избавил също и зрението на неговата майка след несполучлива интервенция на катаракта. Впоследствие Вълчева и Попхристов стават едни от най-близките другари на лечителя. Тримата дружно гостуваха в телевизионно предаване на Марта Вачкова. Енерготерапевтът лекувал доста пациенти по телефона и от други страни. С три сеанса на едно момиче от Кувейт залепва скъсани ставни връзки на коляното тъкмо преди идната му интервенция.

В края на предходната година Петим  показа в Кърджали последната си книга „ Допълнителна „ Духовна информация ”… ”, която е продължение на първата му книга „ Духът – основа на всичко в Космоса ”. Тя е диктовка от най-високите Божествени проекти посредством неговия нравствен преподавател Дивитин Тистевол. В книгата е закодирано едно ново познание – синтез и  последователност сред градивните съставни елементи от предишното, сегашното и бъдещето , познание за претворяване на духовните закони в всекидневието, за осъзнаването на единството на всичко в природата, света и Космоса. Знание, което оказва помощ на индивида да реагира и показва себе си креативен, да преодолява страховете, болките, блокажите, да може да показва безпределната Енергия-Съзнание на Бога, която изпълва всяко кътче, всеки микрон. За да попадне индивидът в това голямо познание, съгласно Петим, трябвало да се довери на своя персонален ангел, който се намирал в мозъка му и бил единствено седем пъти по-голям от един атом. Обитавал втората Ментална Душа на индивида, а  в първата Ментална Душа била кодирана персоналната му Карма/Съдба/. Менталната Душа /Първа и Втора/ била най-изумителното Божие създание, Божествената искра в нас, в която Бог е кодирал Своята Карма, Своята стратегия, споделя Петим . Духът на Менталната Душа пазел Божията искра, заключена като в клетка, по която имало  доста кармични петна, с които би трябвало да се оправим. Но без паника и безпокойствие, тъй като сме имали задоволително време да преминем през безкрайна карма на еволюция. Само в нашата човешка цивилизация сме имали разполагаем 120 000 превъплъщения, а оттова нататък следвали още по-големи цикли.

Абаджиев съумял да преведе новата си книга на британски и да я изпрати в най-големите международни библиотеки, в това число и във Ватиканската. Информира папата в Рим за посланията от духовния свят, за цензурирането на Библията и за това, че тайните общества и братства са се възползвали от недостъпното към този момент същинско знание в нея.

Малко преди да ни напусне, разговарях с Петим за лечителската му заложба, за ролята на заболяването и смисъла на лекуването.

– Как стартира всичко, господин Абаджиев?
В началото на юни 1993 година се лекувах при екстрасенската Мила Славчева. Тя ми призна, че нейните духовни наставници й споделили, че и при мен ще се прояви духовна лечителска заложба. Заръча ми на 25 юли в 20,17 минути да си взема един лист и наследник флумастер.Точно в този момент някаква мощ ми задвижи ръката, стартира да чертае неразбираеми знаци. На 5 септември, след среднощ тази мощ още веднъж ме разсъни и аз изписах на листа: „ Петре, аз съм твоят нравствен преподавател Дивитин Тистевол “. Малко по-късно започнах да церя, като първите ми пациенти бяха моите родственици. Енергията идваше от горната страна и се дирижираше от моя преподавател от Космоса.Контактът сред нас се осъществяваше на универсалния галактически език Сенс-ар, който съдържа над 11 млн. признака.

– Какво съставлява заболяването? 
– Тя е локализирана на едно място в тялото на индивида паразитна сила, която, обаче, е част от общата хранителна верига на Космоса. И не инцидентно е там. Тя е най-нисшата сила, с минимум закодирано в нея схващане.Имаме я в тялото си, в мозъка. Прилича на тъмното леке, което се вижда на рентгеновата фотография. Най-много постъпва в нас, когато дишаме, при индивида със мощна имунна система се изхвърля на открито. Но нашата медицина още не знае по какъв начин е устроено човешкото създание. Тя още работи единствено с материята. А няма две точки материя и време-пространство. Всичко е единно.

– И, в действителност, лечителят изхвърля отвън тялото тази нисша енергия…
– Да, и това деяние е надълбоко изстрадано, болката минава през него. Аз я издърпвам от моята аура и я изхвърлям през ходилата, пръстите и очите, през дробовете. Въпреки че това е най-щадящото и на ниска цена за болния лекуване, обаче, и че е препоръчвано от Световната здравна организация, то бе неразрешено в нас със закон.

– А може ли паразитната сила да се трансферира от човек на човек или посредством енергиен вампиризъм?
– Не, тя се популяризира единствено по свои закономерни пътища и вериги. И никой не може да пострада от нея, в случай че тя не му е в персоналната Съдба/Карма/. Никой и не може да трансформира персоналната Карма/Съдба/ на човешкото създание.А енергийните вампири са човешка небивалица. Няма нито такива вампири, нито черни, бели, пембени или каквито и да било други вълшебства. В Космоса има две неща, които се използват за напълно друго нещо.

– Дори лечителите ли нямат право да се намесват в тази Лична Карма/Съдба/?
– Всичко в Космоса е Лична Карма на Бог, никому незнайна. Тя се предава посредством закодираната Божия искра в Менталната душа на индивида и в нея има Карма за безкрайна духовна еволюция. От  нея се извежда една свръхнищожно дребна част персонална Карма като път за всяко човешко създание. Това е разказано и в текстове на остарели индийски учени. Всеки човек има в своята Лична Карма/Съдба/ някакво болно място, някаква болежка, само че му е кодирано тъкмо по какъв начин и в кой миг да го лекува неговия съдбоносен врач.

– И лечителската сила на Учителите минава през техните възпитаници, с цел да стигне до лекувания човек…
– Да, тяхната духовна сила, като невидим  лъч минава през първа чакра на индивида. Това е воденето на ученика-човешко създание от Духовния му Учител. Той води ученика си съгласно неговата персонална Карма/Съдба/. Има три класа лечители, първите лекуват материалното тяло, вторите биоенергийното и третите лекуват астралното, невидимото тяло.

– А какво става с тези, които се пробват да трансформират персоналната Карма/Съдба/? Не си ли взимат по този метод грях на душите си?
– Те вършат това заради неведение, само че и взимат пари, по тази причина след това си заплащат със страдалчество и заболявания. Трябва да се знае че персоналната Карма/Съдба/, сътворена от Бог, е непроменима и незнайна никому. И че целият Космос е Карма на Бог.

– Тогава не се ли обезсмисля лекуването?
– Когато човешкото създание не взема пари за всичко, което твори, то не би трябвало да го  изстрадва, само че в случай че взима пари, след това отработва това много строго. В персоналната Карма/Съдба/ на всеки човек е закодирано всичко – от неговото раждане до сънищата и  гибелта му. Ето, през днешния ден на теб ти беше закодирано моят преподавател Петим да те лекува.Точно в този ден, час и в тази минута.

– Как духовният врач усеща, че е кармичният врач на един болен?
– Чрез неговия Учител.Но през днешния ден т. н. екстрасенси, биоенерголечители не се преценяват с това и лекуват всички, които минават през техните кабинети. А от 20 заболели, да вземем за пример, може да са му съдбовни единствено трима или четирима. Аз постоянно съм лекувал единствено съдбовните ми пациенти. Много е значимо да се знае, че човешкото създание не би трябвало да твори човешката си заложба против възнаграждение. Това може да става единствено на основата на дарения, които се разделят на три равни елементи, от които първата да отива за изграждане на храм за Бога, втората за небогати и нуждаещи се и единствено последната третинка да отива за подаяние на ученика-лечител.

Интервюто взе:  Лияна Фероли

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР