В курорта Пампорово“ тече трескава подготовка за новия зимен сезон.

...
В курорта Пампорово“ тече трескава подготовка за новия зимен сезон.
Коментари Харесай

Остават дни до откриването на ски сезона в „Пампорово“, а снегът не закъсня

В курорта „ Пампорово “ тече трескава подготовка за новия зимен сезон. Снегът тази година не закъсня. Откриването на ски-сезона е след по-малко от седмица.

С нов 6-седалков въжен превоз от писта „ Малина “ до връх Снежанка „ Пампорово “ открива новия ски сезон, който ще стартира в петък със алегорична цена от 5 лв. за възрастен и за дете, а от събота към този момент ще е на постоянна цена  от 90 лв..

В петък се открива сезонът със алегорична цена от 5 лв. за възрастен и за дете

„ Очакваме да пуснем напълно скоро и обновената южна ски зона, на която има много изненади и считам, че хората ще бъдат много прелестно сюрпризирани от това, което ще видят там напълно скоро “, изясни Мариян Беляков, изпълнителен шеф на „ Пампорово “.

Хотелите към този момент посрещат туристи. Тази година резервациите са почнали доста рано и всички се надяват на сполучлив сезон.

Очаква се в рамките до две-три седмици всички места за сезона да бъдат заети. Ключов и най-съществен за курорта е българският пазар.

„ Тенденцията от предишните две години - да има централизация на балкански пазари, продължава. Ще разчитаме на нашите съседи, както и несъмнено на нашите обичайните наши сътрудници от Англия и Ирландия “, добави Беляков.

И тази година хотелите в Банско, Боровец и Пампорово са цялостни

През тази година за първи кол в историята „ Пампорово “ ще е хазаин на международна купа по сноуборд, в която ще взе участие и Радо Янков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР