В кулинарното шоу Hell’s Kitchen мирише не само на вкусна

...
В кулинарното шоу Hell’s Kitchen мирише не само на вкусна
Коментари Харесай

Ще има ли секс в Hells Kitchen?

В кулинарното шоу Hell’s Kitchen мирише освен на вкусна храна, а и на обич. Няколко дни бяха задоволителни, с цел да прехвърчат искри сред двама от участниците от Синия тим, написа show.blitz.bg.

Последният епизод остави феновете с отворена уста след чутото и видяното в спалнята. Оказа се, че и кулинарното шоу залага на скотски пристрастености за спечeлване на по-голяма публика.

Чужденката Андреа не крие благосклонностите си към Николай, а наподобява и той не е апатичен към русокоската. Тя му направи специфичен подарък - картина, нарисувана от нея, а по-късно го попита дали е гол под завивките. Той я привика към себе си и двамата потънаха в сладки раздумки, приковани плът до плът.

Останалите участници в кулинарното шоу са безапелационни, че сред двамата нещата ще се задълбочат и ще са първите, които ще вършат секс пред камерите на Hell’s Kitchen. " И двамата са толкоз разкрепостени, че сексът им е в забрадка вързан ", безапелационни са и феновете на формата.

" Лайното и любовта миришат. А тук несъмнено мирише. Андреа не може да скрие любовните искри. Хайде, аз ще съм кума, а началник Виктор Ангелов - кум ", съобщи Виктория, която е също от тима на влюбените гълъбчета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР