В края на октомври стана ясно, че една от най-красивите

...
В края на октомври стана ясно, че една от най-красивите
Коментари Харесай

Бременната Емили Ратайковски сподели очарователна СНИМКА

В края на октомври стана ясно, че една от най-красивите дами в света чака първото си дете. Емили Ратайковски ще става майка.

Супермоделът неотдавна показа прелестна фотография, на която е в компанията на брачна половинка си Себастиан Беър-МакКлард, който целува бременното коремче на своята половинка.

Цялото семейство е към този момент в трепетно очакване и се приготвят за щастливия момент. Терминът е идната година, само че Емили не се тормози и има вяра, че всичко ще е наред.

A post shared by (@emrata) on Nov 6, 2020 at 2:50pm PST

Ратайсковски показа в свое изявление за Vogue, че счита да отглежда детето си малко по-различно. Тя и мъжът ѝ ще възпитават детето си по " напредничав " метод. Двамата не разкриват пола на бебето, тъй като те самите не желаят да знаят какъв е авансово.

A post shared by (@emrata) on Oct 26, 2020 at 12:04pm PDT

" Когато мъжът ми и аз кажем на другари, че ще имаме дете, първият им въпрос след: " Честито! " е " Знаете ли какво желаете? ". Ние им отговаряме, че няма да знаем какъв пол е, до момента в който не навърши 18 години и ни уведоми ", споделя тя. Емили изяснява, че избира да отгледа детето си с колкото се може по-малко джендър стандарти.

A post shared by (@emrata) on Oct 26, 2020 at 2:37pm PDT

Ратайковски сподели също, че не харесва, когато хората имат предразсъдъци към всеки пол. Иска детето ѝ единствено да откри мястото си в света, само че ясно осъзнава, че ще се сблъска с предразсъдъците преди да проговори. За Емили са значими доста повече други неща, а не какъв пол ще е детето ѝ.

A post shared by (@emrata) on Oct 27, 2020 at 7:37am PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР