В края на март очакваме втората версия на разрешените ваксини,

...
В края на март очакваме втората версия на разрешените ваксини,
Коментари Харесай

Кога идват новитне ваксини. Коментар на проф. Гетов

В края на март чакаме втората версия на позволените ваксини, разгласи проф. Илко Гетов, който е българският представител в Европейската организация по лекарстваСпоред Европейска комисия и СЗО подсилващите дози, четвърти, пети шести и н-ти бустер, не е работеща тактичност, а би трябвало нова версия на имунизациите, това се чака да стане, добави той.

" Европейската организация по медикаментите е една от най-рестриктивните в света, по тази причина са позволени единствено 5 ваксини от наличните над 10-11 в света. По искане на фирмите, които създават имунизациите, в тази ситуация " Пфайзер " и " Модерна ", ще се работи върху версия две или надградена версия, която да включва отбрана от " Делта ", " Омикрон " и бъдещи разновидности. В края на март се чака тази " ъпдейтната " версия, добави Гетов пред bTV.Той разяснява и ограниченията:

" Не е правилно, че 80% от българското население не поддържа епидемиологичните ограничения. Хората у нас са разграничени на 3 идентични елементи: на антиваксъри, постоянно някои от тях са трансваксъри, на колебаещи се за имунизациите и на имунизирани ", добави проф. Гетов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР