В края на 70-те години се появи информация за така

...
В края на 70-те години се появи информация за така
Коментари Харесай

7 признака на възрастния индиго. Проверете, може да сте от тях

В края на 70-те години се появи информация за по този начин наречените деца индиго. Поради доста недоразумения и неправилни схващания, обществото е построило неправилна визия за това кои са тези деца и какво съставляват.

Оказва се, че някои от тях са съумели да развият неповторимите си качества, без в никакъв случай да са знаели, че са специфична раса. Проверете, може би вие сте един от тях.

Индиго хората са неповторими. Предполага се, че хората от тази „ нова раса “ стартират да се появяват в края на 50-те години, само че терминът придобива необятна известност през 90-те години. Наричат ги по този начин поради индиговия нюанс на аурата им. Ето 7 характерности, които отличават човека-индиго:

1.Те търсят отговори

Индиго хората са любознателни. Те не са склонни да одобряват нещата за даденост. Като деца задават въпрос след въпрос на родителите си, което ги подлудява и ги кара да осъзнаят оскъдността на човешкото знание за света. Възрастните индиго също се пробват да стигнат до дъното на всичко, те са изключително загрижени за световните проблеми на човечеството и Вселената.

2. Не следват правила

За хората индиго няма престижи, наложени от горната страна. Те не търпят ограничавания на свободата и се бунтуват против безсмислените правила, забрани и табута, признати в обществото. Индиго не могат да понасят несправедливостта, приказват срещу всевъзможни опити за делене на обществото и избират да работят в интерес на човечеството или да опазват околната среда.

3. Емпати са

Индиго хората имат супер високо равнище на емпатия. Чувстват непознатата болежка като своя лична. Те са в положение да съчувстват, като отчасти облекчават страданието, като го поемат върху себе си.

Това постоянно става за сметка на личното им здраве и прочувствена мощ. Знаейки за тази специфичност, те се пробват по всевъзможен метод да се предпазят от отрицателни вести, диалози и трагични филми. За тях е отвратително да виждат страданието на други хора.

4. Усещат родството си с природата

Порасналите индиго усещат специфична връзка с природата. Те не крият любовта си към растенията, почитат всяко малко и огромно живо създание. Черпят мощ и ентусиазъм от природата, инстинктивно знаят по какъв начин да се държат с животните и растенията, а те от своя страна не се опасяват от тях. Индиго са доста загрижени за околната среда и се пробват да вършат потребни неща за планетата.

5. Имат други полезности

Индиго хората постоянно се усещат не на място в обществото. Те не схващат преследването на пари и власт. Тези неща въобще не ги интересуват.

Те се стремят към благополучие, духовна естетика, мир и тъждество. Но, наблюдавайки заобикалящата действителност, постоянно изпадат в обезсърчение. В последна сметка в битката за власт, пари и мощ хората са не запомнили за любовта, състраданието и взаимопомощта.

6. Силно духовни са

От детството индиго представителите се разграничават от другите. Още в ранна възраст те демонстрират интерес към свръхестественото. Те търсят себе си в магията, религията, духовните практики, само че най-често се разочароват от тях, като в никакъв случай не намират отговори на въпросите си във всичко това.

В живота им има доста случайности и мистични условия. Те постоянно имат свръхестествени качества, като способността да поясняват сънища и да предсказват бъдещето.

Често изпитват възприятие на дежавю и имат изострено чувство за хората. Някои индиго имат проблеми с технологиите: телефони, компютри и друга електроника безусловно горят в ръцете им.

7. Имат цел

За хората индиго не е елементарно да съумеят в този непознат и неразбираем за тях свят. Околните ги възприемат като ексцентрици, тъй като техните мисли и хрумвания са прекомерно прогресивни за актуалното човечество.

Но индиго представителите усещат от детството си, че имат специфична цел, тъй че рядко са удовлетворени от живота и достиженията си, колкото и велики да наподобяват. Призванието на индигото е да учи, наставлява, да радва хората, да прави открития, да прави този свят малко по-добър. За тях е значимо да усещат, че вършат нещо в действителност значимо.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР