В живота на всеки човек идва моментът, в който разбира,

...
В живота на всеки човек идва моментът, в който разбира,
Коментари Харесай

3-те зодии с новина за БЕБЕ до края на март 2021 година

В живота на всеки човек идва моментът, в който схваща, че ще става родител... и това е най-щастливият момент в живота му до момента. Ето кои са зодиите, които ще преживеят това благополучие през март 2021 година:
ТЕЛЕЦ : Щастието е субективно за всеки човек. Едни мечтаят за прекрасен дом, други за вълнуващи и екзотични пътувания, а трети за огромно семейство. Вие сте от зодиите, които обичат домашния уют, радват се на фамилията си и нямат потребност от нищо друго, с цел да са щастливи. Липсва ви обаче още нещо, което да направи щастието ви цялостно и за ваша наслада, то е на път! В края на март ще разберете щастливата вест, че ще ставате родители – това ще се случи в една уютна събота, дружно с обичания човек, а новината ще ви донесе такова благополучие, което в никакъв случай до момента не сте изпитвали. Изчакайте преди да кажете на всичките си другари и близки, насладете се на момента единствено двамата, тъй като новината е доста специфична и има време всички останали да схванат.
 Любовен КЪСМЕТ за всяка зодия за месец март 2021 година (Част 2) Любовен КЪСМЕТ за всяка зодия за месец март 2021 година (Част 2)
Март е един от най-хубавите месеци в годината, в който чакаме и идването на пролетта. Какъв ли шанс ни е подготвила ориста съгласно...
РАК: Напоследък имате възприятието, че шансът нещо ви е позабравил. Има случки, които въобще не сте очаквали да ви се случат и се чудите какъв е този ваш карък, който ви гони от доста време насам. Истината е, че просто ситуацията в страната и по света е толкоз потискаща, че и най-малкият неуспех ви се коства огромна работа, а в действителност просто сетивата ви са изострени и по тази причина усещате всичко по-силно. За благополучие скоро ще пристигна миг, който ще ви накара да забравите за всички несполуки и ще полетите от благополучие. В средата на март ще научите, че ще имате бебе! Тази вест ще провокира сълзи в очите ви, благополучие в сърцето и усмивка на лицето. Ще се окаже, че от много време бебето е на път, само че вие чак в този момент разбирате и това ще ви направи доста щастливи. Заслужавате го!
ВОДОЛЕЙ: Не всеки съумява да се допре до щастието елементарно, по този начин е в живота и постоянно това е незаслужено. Но за всеки човек идва миг, в който щастието го настига и го обсипва с страстите, които е пропуснал до момента. Ако от доста време се пробвате да имате бебе, само че нещо все ви спъва и не се случва, може би е време да си отдъхнете, тъй като март е вашият късметлийски месец. Възможно е да научите новината, че ще ставате родители и това благополучие ще ви обземе напълно! Бъдете сигурни, че рано или късно фантазията на всеки се сбъдва, в случай че желанието му е толкоз мощно, че даже ориста да отстъпи и да подари мечтаното. Споделете на близки и другари, радвайте се на момента и просто знайте, че ще бъдете страхотни родители!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР