Овен (21 март - 19 април): Днес картите ви насърчават

...
Овен (21 март - 19 април): Днес картите ви насърчават
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 22 юни

Овен (21 март - 19 април): Днес картите ви предизвикват да повдигнете чаша за своя триумф! Вие сте пристигнали надалеч от момента, в който първи път стъпихте на този път, красиви. Имайте поради, че боговете и богините на благоденствието са до вас сега и отключват портала на изобилието. Насладете се на изобилието и благодарете за това, което имате сега и за това, което идва към вас. Това е идеално време да планирате за бъдещето, разгледайте вложения и спестовни благоприятни условия, които ще подсигуряват, че тревата постоянно е по-зелена от вашата страна на оградата.

Телец (20 април - 20 май): Днес може да изберете пътя, по който никой различен не е стъпвал. Покажете на близките, че има различен метод. Време е да измененията разпоредбите и да предизвикате статуквото. Не се опасявайте да разклатите нещата и да покажете, че има други възможности.

Близнаци (21 май - 20 юни): Какво в случай че ви кажем, че вие сте креативният шеф на своя живот? Какво в случай че ви кажем, че притежавате силата да извършите невъзможното допустимо? Какво в случай че ви кажем, че сте безгранични? Престанете да се ограничавате, Близнаци. Спрете да бъдете “реалистични ” в процеса на манифестация. Днес ви се предизвиква да мечтаете по-големи фантазии и да предприемете дейности, с цел да стигнете до мечтаната цел, като се предадете на тайните сили, които ви оказват помощ.

Рак (21 юни - 22 юли): Днес е време да се фокусирате върху себе си и да се погрижите за личното си благоденствие. Приемайте помощта и положителните думи, които получавате от другите. Признавайте ги и се радвайте на любовта. Не забравяйте, че приемането е също толкоз значимо, колкото и даването, тъй като основава хубав баланс в живота ни.

Лъв (23 юли - 22 август): Вие сте в отлична позиция да извършите огромни и смели ходове в кариерата си. Приемайте функции, които ви разрешават да покажете лидерските си умения и вдъхновявайте своя екип.

Дева (23 август - 22 септември): Днес е удобен ден за връзка. Подобрете връзките си с другите и приемайте помощта, която ви се предлага. Подписаните контракти ще донесат облаги.

Везни (23 септември - 22 октомври): Вашият креативен капацитет е безграничен. Престанете да се ограничавате и се осмелете да мечтаете за по-големи фантазии. Действайте и се предайте на тайните сили, които ще ви оказват помощ.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември): Днес ще се сблъскате с провокации в връзката с другите. Бъдете търпеливи, избягвайте разногласия и се отдайте на задълбочено обсъждане на бъдещи проекти. Възможно е да ви хрумнат удачни хрумвания за увеличение на приходите, само че ще би трябвало да действате бързо, с цел да ги реализирате. Вечерта настроението ви ще се усъвършенства.

Стрелец (23 ноември - 22 декември): Денят е съвършен за опити с нещо ново и другарство с другари и близки. Споделете хрумвания и ползи с тях Наоколо ще има хора, които ще ви оказват помощ да разберете по какъв начин най-добре да действате. Възползвайте се от техния опит и препоръки. Вечерта се насладете на приятни моменти в другарски кръг.

Водолей (21 януари - 19 февруари): Днес може да се почувствате изобретателни и въодушевени. Използвайте тази сила, с цел да се свържете с хора, които споделят вашите ползи. Вечерта се насладете на мира и релаксация.

Риби (20 февруари - 20 март): Днес не се чувствайте длъжни да откликнете на всяка покана за излизане. Филтрирайте обществените си задължения и изберете тези, които в действителност ви харесват. Ако имате опция да прекарате вечерта с обичания човек, това може да бъде по-добър избор за вас.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР