Димитър Гетов присмехулно: Сталинка ми е любимата финансово неграмотна жена.

...
Димитър Гетов присмехулно: Сталинка ми е любимата финансово неграмотна жена.
Коментари Харесай

Димитър Гетов присмехулно: Сталинка ми е любимата финансово неграмотна жена

Димитър Гетов подигравателно: Сталинка ми е обичаната финансово необразована жена. Това написа в собствен коментар анализаторът Димитър Гетов във Facebook по адрес на шефката на Международния валутен фонд – българката Кристалина Георгиева. Че става дума за нея излиза наяве само от оповестената под материала му фотография, само че в целия текст той я назовава с името Сталинка или Сталинка Георгиева.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Както знаете всички, Сталинка ми е обичаната финансово необразована жена. Едва ли знае разликата сред акция и облигация. Умилява, по какъв начин ТОЛКОВА стопански неграмотен човек може да е началник на МВФ. Всъщност, изхождайки от обстоятелството, че това е политическа организация, естествено е на амбразурата да има една постоянно ухилена и изпразнена от наличие говореща тиква. Знаете ли, сънародници, в България от дълго време е минало времето за дипломатично говорене, когато нещата касаят екзистенциални материи. Просто не мога да се обосновавам финансово, когато пред мен има една профан селянка с лепенка Харвард и тя, като Киро Тъпото. Тази персона за пръв път изрича думата „ България “, откогато е началник на МВФ и вижте в заглавието тъкмо в какъв подтекст. Как тъкмо ще се усилят вложенията в България, след набутването ни в еврозоната, единствено тя си знае. Завършила е политикономика в УНСС когато се наричаше „ Карл Маркс “ през далечната 1976-та, а на дипломата и написа Сталинка Георгиева, обаче Харвард, майна…на курс е била. Помните ли приказваха ви че ще дойдат вложенията, единствено да бутнете социализма… Помните ли, обясняваха, че вложенията ще дойдат, като влезете в НАТО… Помните ли, че щяха да дойдат с влизането в Евросъюза… Е в този момент да знаете ще дойдат, Сталинка твърди, когато приемете еврото. Това, че еврото скоро няма да го има, тъй като няма да има стопанска система в централна Европа, е надалеч над интелекта на Сталинка. Винаги гледайте базовото им обучение! При социализма политикономика в УНСС завършваха най-големите идиоти и хлъзгави партийни кариеристи. Политическа партия: да идва по-скоро и това евро, че най-сетне да се свърши с цялото ни политикономическо безумство наречено България през днешния ден. Тая извратена палячовщина, наречена „ народна власт “, издигна на властови постове най-отвратителните хора от нацията ни. Другите бяхте смазани, третите избягахме.

ППП: До скоро мислех, че най-отвратителното потомство в историята на България е това на Сталинка, обаче от известно време мисля, че е нашето, родените през седемдесетте. Само хвърлете око на пълнежа в националното заседание.. спонтанното гадене е неизбежно.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на

Димитър Гетов подигравателно: Сталинка ми е обичаната финансово необразована жена 22.06.24 14:46 Християн Мицкоски пожали България, само че гръмна нова провокация към Гърция 22.06.24 14:25 Незапомнена повреда остави без ток страни от Балканския полуостров! 22.06.24 14:10 Лена Бориславова сензационно: 150 млн.лв. в джоба на Вълка, Мавродиев и ГЕРБ 22.06.24 13:39 Погнуса: На връх Черешова задушница София се трансформира в Содом! 22.06.24 13:18

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР