В изпълнение на решението на словенското правителство от миналата седмица,

...
В изпълнение на решението на словенското правителство от миналата седмица,
Коментари Харесай

Отварят по-малките магазини в Словения

В осъществяване на решението на словенското държавно управление от предходната седмица, от през днешния ден магазините с обща повърхност до 400 кв. м могат.
В четвъртък Любляна реши да отнеме пълномощията на локалната власт независимо да вкарва ограничаващи ограничения и разгласи територията на цялата страна за алена зона.
 Словения отвори детските градини и началните учебни заведения Словения отвори детските градини и началните учебни заведения
След като прекараха три месеца вкъщи, към 53 000 словенски възпитаници от първи до трети клас се върнаха през днешния ден в класните стаи, както и б...
По информация на организация СТА, без значение че решението на държавното управление влезе в действие в събота, доста притежатели не отвориха бизнеса си, защото не съумяха да обезпечат на своите чиновници. Според Търговската камара на Словения, едвам 10-15 % от търговците са отворили своите обекти.
Заради проблеми с тестирането, Националният институт за публично здраве пое ангажимент да помогне на притежателите на магазини още веднъж да могат да обслужват клиентите си.
По думите на премиера Янез Янша и икономическия министър Здравко Почивалшек, разноските за тестирането ще бъдат за сметка на държавния бюджет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР