В интернет се появиха шпионски снимки на обновеното поколение на

...
В интернет се появиха шпионски снимки на обновеното поколение на
Коментари Харесай

Audi е готов с отговор на новата S-Klasse

В интернет се появиха шпионски фотоси на обновеното потомство на Audi A8, флагманът на немската марка. Според спекулациите се чакаха съществени промени и по този начин се случи. Снимките бяха споделени от Motor1, а от тях се вижда, че по броните има видим камуфлажен филм, което значи, че явно там ще са най-значителните промени по външността.

Имайки поради консервативния метод на марката през последните години във връзка с дизайн, този път измененията могат да се нарекат колосални - друга радиаторна решетка с нов дизайн, разнообразни фарове, много видоизменени брони, нов дизайнерски жанр в задната оптика и така нататък

На една от колите, които бяха хванати от фотошпионите, се вижда и специфичен стикер, показващ, че новото А8 ще разполага с хибриден силов тракт. Новата А8-ица ще има и матрична LED оптика със специфична лазерна технология. Във фаровете, като цяло е направено главно пренареждане - да вземем за пример дневните светлини, които също служат като мигачи, към този момент ще са на друго място - над главните.

Сменени са и задните светлини. Очаква се да забележим LED задна оптика на A8. Няма налична информация по отношение на асистента за самостоятелно ръководство, само че досега се допуска, че той ще от трето равнище (най-високото към днешна дата за сериен автомобил). Също по този начин си коства да се подчертае, че моделът още веднъж ще получи трансформация Horch.

Това ще е и топ версията на Audi A8. Очаква се подобен модел да се трансформира в главен съперник на Maybach S-Klasse. Под предния похлупак ще действа битурбо 12-цилиндров 6-литров силов елемент. Точната дата на презентацията, за жалост, към момента не е налична, само че се чака новият флагман на Audi да бъде показан в края на тази година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР