В голям скандал се замеси националният отбор на Чили при

...
В голям скандал се замеси националният отбор на Чили при
Коментари Харесай

В голям скандал с проститутки се замесиха футболисти на Копа Америка

В огромен скандал се замеси националният тим на Чили при присъединяване си на Копа Америка в Бразилия. Оказа се, че шестима играчи на отбора са поканили в хотела проститутки и по този метода са нарушили разпоредбите за битка с COVID-19.

Сега се чака чилийците да бъдат глоби от КОНМЕБОЛ (футболната конфедерация на Южна Америка). Както е известно, в Бразилия се следи сериозен растеж на инфектирани с ковид и поради това в страната имаше митинги против семейството на Копа Америка.

Според информацията, Жеан Менесес, Артуро Видал, Гари Медел, Пабло Галдамеса, Пабло Арангис и Едуардо Варгас са поканили проститутки в „ Гран Хотел Одара “ и са си устроили развлечение с жриците на любовта.

Заради този случай и течащото следствие на случая беше анулирана конференцията на Чили, която трябваше да се организира през днешния ден преди мача от група „ А “ против Уругвай.

В същото време Футболната федерация на Чили разгласи, че ще санкции играчите от националния тим и за друго нарушаване на протокола за битка с ковид.

Оказва се, че футболистите са извикали в хотела си коафьор, който не е имал право да влиза в изолираната част на хотела, макар че е дал негативен резултат от PCR тест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР