В Германия ще смесват иРНК и векторна ваксина - имунизирани

...
В Германия ще смесват иРНК и векторна ваксина - имунизирани
Коментари Харесай

В Германия ще смесват векторна с иРНК ваксина

В Германия ще смесват иРНК и векторна ваксина - ваксинирани с първа доза AstraZeneca ще получават втора от иРНК препарат. Това оповестиха от института „ Робърт Кох “, базирайки се на решение на комисията по имунизиране.
Засега няма научни доказателства за използването на разнообразни типове ваксини, само че съгласно медици в Германия смесването на двата типа ваксини няма да навреди. Условието е да са минали 12 седмици от поставената първа доза, когато организмът към този момент има построени антитела, оповестява БТВ.
 Учени от Съединени американски щати и Европа сътвориха коронавирусна ваксина особено за котки Учени от Съединени американски щати и Европа сътвориха коронавирусна ваксина особено за котки
Американски и европейски молекулярни биолози са създали и тествали първата коронавирусна ваксина, приспособена за приложимост при котки,...
Прилагането на този тип имунизация ще е единствено за хората под 60-годишна възраст, които към този момент имат първа доза от AstraZeneca. Преди дни Германия забрани използването на Оксфордската ваксина за пациенти под 60 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР