В ГЕРБ цари пълно неведение какво прави в момента проф.

...
В ГЕРБ цари пълно неведение какво прави в момента проф.
Коментари Харесай

ГЕРБ в неведение. Не знаят какво прави Габровски

В ГЕРБ царува цялостно незнание какво прави сега проф. Николай Габровски, който взе първия мандат за основаване на държавно управление от президента Румен Радев. Прочутият невролог въртял телефони и събирал кандидатури за министри, знаят единствено в централата на някогашните ръководещи. Дори водачът им Бойко Борисов бил настрана от тези диалози, както и от концепциите за кандидат-министри на проф Габровски, откакто му дал цялостна автономия да скове кабинет.

В края на тази седмица ГЕРБ ще предложения на срещи с присъединяване на проф. Габровски всички парламентарно показани обединения. Вероятно той ще бъде съпроводен и от народен представител от най-голямата коалиция в 48-о Народно заседание.
-->
В понеделник е крайният период, в който номинираният за министър председател от ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски би трябвало да разгласи пред президента Радев дали връща мандата несбъднат или внася за гласувани в Народното събрание проекто-кабинет. Ако последното се случи, гласуването в пленарната зала най-вероятно ще стане на изключително съвещание на Народното събрание във вторник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР