В Гърция от днес влизат в сила новите ограничителни мерки

...
В Гърция от днес влизат в сила новите ограничителни мерки
Коментари Харесай

В Гърция влизат в сила нови ограничителни мерки

В Гърция от през днешния ден влизат в действие новите ограничаващи ограничения против пандемията от Covid-19, заяви БНР.

Неваксинираните се постанова да се тестват за влизане на публични места. Новите ограничения, които би трябвало да съблюдават неимунизираните жители, са в действие от тази заран.

Работещите в държавния и частни бранш се тестват по два пъти на седмица. В държавните и публичните служби се позволява единствено против зелен документ.

Търговските обекти също отварят единствено за имунизирани клиенти или с негативен тест. Голяма е смяната във връзка с заведенията, като към този момент даже за маси на на открито би трябвало документ, доказващ, че не си притежател на вируса.

В заведенията за услуги фризьорски салони, козметични центрове и даже в химическо почистване, се показва документ или годен негативен тест.

Свободно е придвижването единствено в магазини за хранителни артикули и аптеки. Остра е реакцията на притежатели на заведения и на търговците, които чакат внезапно намаляване на оборота и предвиждат всеобщи банкрути.

Силно е наличието на полицията на публични места.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР