В ерата на диетите и здравословното хранене все повече се

...
В ерата на диетите и здравословното хранене все повече се
Коментари Харесай

Кои продукти най-трудно се усвояват от тялото

В ерата на диетите и здравословното хранене от ден на ден се приказва за трудно- и лесноусвоими храни. В това няма нищо изненадващо, защото трудноусвоимите храни, както подсказва и името им, са зложелател на нашето здраве и несъмнено би трябвало да бъдат избягвани.

Не всеки човек обаче е наясно какви артикули да подбере при правенето на ежедневното си меню и кои да се постарае да изключи. А и всеки от нас има характерни нужни и до момента в който един може да изяде 3 ябълки без проблем за закуска, то различен ще почувства нечуван дискомфорт в стомаха.

Все отново има артикули, които могат да докарат стомашни несгоди на всеки един от нас, в случай че не знае по какъв начин да ги употребява вярно или с мярка. Вижте в нашата изложба кои са главните групи храни, които могат да ви накарат да се чувствате като плондер.

Колкото повече преправка е претърпял продуктът, толкоз по-трудно усвоим става за човешкия организъм. Дори и натуралните сокове в своето мнозинство не са целесъобразни, тъй като търпят обработка.

Най-просто казано, в случай че не видите плодовете да порастват на дървото или да си ги откъснете от личната градина, те към този момент са обработени и са станали трудноусвоими;

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР