В ежедневието сме изправени пред различни проблеми, с които всеки

...
В ежедневието сме изправени пред различни проблеми, с които всеки
Коментари Харесай

Роднинските взаимоотношения са сложни

В всекидневието сме изправени пред разнообразни проблеми, с които всеки се оправя по собствен метод.

На 43 години съм. Цял живот съм работил, женен съм. Отглеждам две дъщери. На процедура нямам неприятни привички, с изключение на може би малко по празниците. Да, повеждам напълно елементарен живот.

Проблемът е, че брат ми желае да изгони мен и фамилията ми от жилището.

Цял живот, като по-голям брат, бях като татко за Иван. Той е по-малък с 8 години. Така че аз бях този, който вършеше цялата домакинска работа, възпитавах го, давах съвсем всичко за фамилията до последната стотинка.

Когато пораснах се ожених, само че постоянно помагах на околните си. Брат ми остана с майка ми, само че по-късно изтегли заем и се реалокира в нов апартамент. Нищо изключително, само че за един човек беше доста добър. С жена ми живеехме чартърен. Но всичко беше наред.

Тогава майка ми се разболя. Реших да се преместя при нея със фамилията си. Имаше задоволително място за всички.

Естествено, аз и брачната половинка ми се грижехме за мама непрекъснато. Брат ми си откри жена. Дойдоха единствено да ни посетят. Не се загатна за никаква помощ. Веднъж го чух да желае пари назаем от болната ни майка.

Той стартира да се занимава с криптовалута. Но му трябваше капитал.

Реши да продаде жилището и да похарчи парите напразно. Естествено изгоря и то съществено. Майка ни към този момент я нямаше. Труден интервал за всички ни, само че с изключение на всичко друго имах и фамилни грижи.

Вижте още: Тъжната история на едно малко момче

Майка ни остави жилището на мен и брат ми. Сега той желае да ме изгони. Да продадем жилището и да разделим парите. С моята половина от парите най-вече да съумея да купя едностаен или доста остарял двустаен апартамент. А имам жена и две деца.

Брат ми си откри юрист, който от време на време ми звъни. Наистина не знам какво да върша. Не желая да изгубя жилището, това ще промени всичко.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР