В днешно време букмейкърите ни предоставят огромно разнообразие от събития

...
В днешно време букмейкърите ни предоставят огромно разнообразие от събития
Коментари Харесай

Защо букмейкърите изискват личните ни данни

В днешно време букмейкърите ни дават голямо многообразие от събития и варианти за залози. Първото нещо, което би трябвало да създадем, преди да можем да залагаме обаче, е да си създадем регистрация, а за това е нужно да предоставим персоналните си данни. Въпросното обвързване идва сега, в който желаеме да изтеглим пари, в случай че сме спечелили. Преди това бетинг фирмите изискват от нас имена, адрес, ЕГН, номер на персонална карта, телефон и мейл.
В началото можем да депозираме средства и да залагаме пари с тези данни, само че стигайки досега с тегленето,
букмейкърите желаят от нас верификация на профила. Много хора в началото се тормозят от това, защото се опасяват от корист с персоналните си данни. Компаниите обаче подсигуряват, че сходно нещо няма по какъв начин да стане, защото имат голям брой отбрани. При приемане на лиценза си от Комисията по хазарта в дадена страна, от тях се изисква да потвърдят сигурността си против приключване на персонална информация, хакерски офанзиви или други злоупотреби. Букмейкърските уеб сайтове разполагат със 128-битово криптиране и SSL документи. Затова и в случай че решим да си създадем регистрация при някой от тях е доста значимо да проверим дали въпросният бранд е измежду формалните лицензирани у нас. Ако това е по този начин, можем да бъдем спокойни, че данните ни се пазят от Държавната комисия по хазарта, както и Европейската комисия по хазарта, в случай че определеният бранд се намира на територията на Стария континент.
Един от най-надеждните в това отношение е Bet365. Британският бранд е основан през 2001 година и към този момент има милиони клиенти по целия свят. Хубавото е, че този уебсайт има и лиценз за България, тъй че можем да сме спокойни, когато залагаме в него. Ако решите да си извършите ще Ви даде доста елементарно за насочване меню, тъй че няма да срещнете никакви компликации. В горната му дясна част ще откриете жълт деен линк „ Регистрация “, който ще Ви води до систематичния панел, в който да попълните персоналната си информация. Оттам нататък би трябвало въведете имена, адрес, ЕГН, телефон и мейл, както и определени от Вас потребител нейм и ключова дума. Потребителското име би трябвало да е най-малко шест и най-много 14 знака, а паролата би трябвало да се състои от най-малко шест и най-вече 32 признака на латиница. Трябва да въведете и четирицифрен код за сигурност, който след това ще Ви е необходим за всички по-важни интервенции от профила ви. Щом попълните информацията си, би трябвало да потвърдите, че сте пълнолетни и да натиснете бутона „ Регистрация в Bet365 “, след което ще получите мейл с линк за активация на профила Ви, след натискането на който сте подготвени за игра - към този момент можете да депозирате средства и да залагате, само че в първия миг, в който желаете да изтеглите пари, би трябвало да верифицирате профила си.
Трябва или да качите документ за идентичност непосредствено на уеб страницата на Бет365, или да изпратите копие по имейл. Става дума за персонална карта, шофьорската брошура или паспорт. Тук е време още веднъж да напомним, че е обезпечена. Букмейкърът може да изисква от Вас качването на още някои документи, с които да се увери, че всичко към акаунта е действително - шофьорска брошура или пък сметки от битов темперамент, като банкови извлечения, общински налози, сметки за домакински или мобилен телефон. Изискването е данните в тях да се виждат ясно и да съответстват с информацията, която сте въвели в профила си.
Щом приключите с това Вашият профил ще бъде приключен на 100%. Ще имате достъп до всички благоприятни условия, които уеб сайтът предлага, а и двете страни ще се усещат спокойни, че никой от отсрещната страна няма да злоупотреби.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР