В днешно време благодарение на пластичната хирургия корекциите във външния

...
В днешно време благодарение на пластичната хирургия корекциите във външния
Коментари Харесай

Как изглежда днес първата Жива Барби в света, която вече е на 66 години

В днешно време с помощта на пластичната хирургия корекциите във външния тип са нещо изцяло всекидневно. Все по-често виждаме "жертви на силикона ", които желаят да наподобяват като Кен, Барби или някакъв анимационен воин.

В предишното сходни интервенции бяха нещо извънредно рядко и новаторско. Една от най-известните "живи кукли ", а може би и първата, която имаше пръст в сходни интервенции, с цел да се трансформира в кукла Барби, е Синди Джаксън.



Така Синди първа влиза в Книгата на върховете на Гинес като "най-пластмасовата " жена в света.

Разбира се, през днешния ден нейният връх е надминат от Живия Кен, само че Синди има едно очевидно преимущество. За разлика от днешните звездни изроди, интервенциите в действителност са я създали по-красива и не по-малко естествена. Всички интервенции са били осъществени толкоз изтънчено, че Синди до през днешния ден си остава като най-привлекателната "кукла Барби ".

Първата си интервенция Джаксън прави през 1987 година Следват още 14 през идващото десетилетие. Те включват липосукция, три цялостни повдигания на лицето, две интервенции на носа, два лифтинга на очите, импланти на устните и бузите, понижаване на брадичката и още няколко процедури.



Освен това Джаксън е претърпяла повече от 50 нехирургични процедури, в това число инжекции с ботокс, филъри и непрестанен грим.

Сега Синди е на 66. Работи като ефирен водещ и съветник по козметология и пластична хирургия. В същото време самата тя продължава да усъвършенства външния си тип. Колко обаче са общо всичките ѝ интервенции до момента, тя самата не желае да издаде.

Причината е простичка - Джаксън желае някой различен да вземе нейната купа в Книгата на върховете. Например Живият Кен, който тя следи с интерес.

"Имам десетки хирургични и нехирургични процедури – не мога да си спомня всяка една от тях. Все едно да помолиш някой да ти каже какъв брой пъти е подстргвал косата си през последните 30 години ", споделя Синди.

"Нямам обаче желание да записвам новите си интервенции, тъй като ми писна да ме назовават кукла Барби. Не желая да се състезавам. Мисля, че някои хора, като да вземем за пример Родриго Алвес, прочут като Живия Кен, са по-суетни и имат по-голямо предпочитание да слагат връх. Всичко, което в миналото съм желала аз самата, е да наподобявам добре, само че естествено ", споделя 66-годишната Синди Джаксън.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР