20-годишна обида, която започна в училище, видя майка на две

...
20-годишна обида, която започна в училище, видя майка на две
Коментари Харесай

Мама, 33, жена с стъклени чаши в Wetherspoons заради вражда, започнала в училище

20-годишна засегнатост, която стартира в учебно заведение, видя майка на две деца да изпие лицето на някогашен съученик по време на „ миг на полуда “, до момента в който стоеше в бирена градина Wetherspoons.

Токсичната връзка сред двете дами тлееше от години, само че стигна до връх по време на неприятна борба в механа и остави шокираната жертва да получи неприятна рана на челото, Хъл Краун Изслушан в съда.

Роузи О'Брайън, 33, призна, че е нанесла тежка телесна щета на дамата на 3 юли 2022 година Джордан Миликан, обвинител, сподели, че жена минава около механа в Гул и вижда О' Брайън извън с още три дами. Докато дамата минаваше, тя и О'Брайън се спогледаха, само че нищо не си споделиха.

Те са били дружно на учебно заведение, само че не са били другари. О'Брайън и други назоваха дамата " богата ку***а, тъй като идваше от състоятелен генезис ". По-късно дамата видяла О'Брайън вътре в бара с две дами и чула коментара: " О, вижте. Това е тук вътре. " Жената не сподели нищо и отиде до тоалетната.

По-късно отишла до бир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР