В днешната статия ще разгледаме два истински магически закони, които

...
В днешната статия ще разгледаме два истински магически закони, които
Коментари Харесай

Върховните закони на Вселената!

 галактика В днешната публикация ще разгледаме два същински вълшебен закони, които ръководят живота на Земята.

Същите тези закони ръководят невидимите светове, които основават. Способността да се спазват  тези закони ще направи живота ви доста по-лесен.

Първи  повсеместен закон на Вселената!

Първият и най-съществен закон на Вселената е законът на любовта! Любовта е най-важният закон. Отнасяйте се към всичко с обич, в това число и към хората  към себе си и към самите вас. Ако  любовта ви присъства  във всичко, тогава Вселената ще ви изпрати обич в подмяна.

Втори вълшебен закон!

Вторият най-съществен и действителен закон на Вселената е законът на кармата!

Това, което внасяте във Вселената, ще ви се върне в същия размер.  Ако мозъкът ви е изпълнен с ненавист и омраза, най-вероятно другите също ще ви ненавиждат.

Ако  мразите  другите хора, това ще накара хората да ви ненавиждат и ще  направи живота ви доста по-труден. Ще видите, че кармата е отговор на дейностите, които предприемате в всекидневието.

Това, което мислите, говорите и вършиме, се отразява на  Вселената. Ако съзнателно вършиме несгоди на другите хора, ще видите, че същите несгоди ще се върнат при вас. Използвайки закона на кармата, вие ще желаете да сте любящи и съзнателни във вашия всекидневен живот. Законът на кармата е действителен, тъй че не си играйте с него.

Тези закони са доста елементарни! Просто обичайте и ще започнете да осъзнавате въздействията, които могат да имат вашите дейности върху вашия живот.

esotericblog

 

Хороскоп на предишните ви животи. Какво може да опише за вашата карма вашият хороскоп?

 

В доста култури и религии хората имат вяра в прераждането. Миналите животи въздействат върху характера и личността на индивида. С помощта на астрологията можете да определите какъв тип карма носите от…

Цялата публикация

Кармичните заболявания на Знаците на Зодиака – 2

 

Продължение. Кармични болести на Рак Тайнствената и загадъчна Луна е  владетелят на този знак – тя е  виновна за храносмилателните органи, затова кармично Раците са предразположени към болести на стомаха…

Цялата публикация

Мистичните познания за реинкарнацията

 

Хората, които имат вяра в превъплъщението на душата – реинкарнацията, нареждат индивида не като тяло, което има душа, а като душа, която има тяло. След гибелта на тялото, душата може да…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР