В чисто политически аспект ГЕРБ има полза от това кабинетът

...
В чисто политически аспект ГЕРБ има полза от това кабинетът
Коментари Харесай

ГЕРБ разкъсани за изборите между политическия и националния интерес

В чисто политически аспект ГЕРБ има изгода от това кабинетът "Петков " да влезе в още рецесии и да се провали, само че националният интерес изисква незабавна промяна на ръководещите ни. Това разяснява заместник-председателят на партията на Борисов Томислав Дончев пред БТВ.

"В политически, преходен проект - да, имаме интерес "промяната " да бъде доведена до дъно, само че в народен проект - не ", сподели той.

Трудно ще се стигне до сюжет, при който кабинетът ще падне, най-малко предвид на настоящата обстановка, предвижда вторият човек в ГЕРБ. Това би се случило само при тежък разкол в обединението, както и тежък публичен напън. Бившите ръководещи обаче са безапелационни - няма да провеждат партийни митинги с претенции за оставка.

Борисов: Когато обстоятелствата приказват, смяната мълчи

Никакви предварителни избори, до момента в който и последният българин не се разочарова, упорства той

Съзирала се и сериозна липса на подготвеност от страна на премиера Петков. "Когато една кола се движи нанякъде, е обикновено на шофьорското място да седи най-компетентният човек. Това в този момент явно не е по този начин, тъй като министър председателят ни е минимум квалифициран да ръководи автомобила. Най-лошото обаче, че отнякъде - отляво или отдясно, някой се пробва да му върти кормилото в друга посока ", във типичния си преносен жанр разказа, съгласно него, положението на властта Дончев.

Заместник-председателят на ГЕРБ още веднъж сложи главните въпроси, в които партията вижда корупционни схеми - договорката за акумулатори и присъединяване на компанията Gemcorp в енергетиката ни, както и газовите покупко-продажби, в които още веднъж партията на Борисов съзира лобизъм и приключване на бюджетни средства.

Към Министерство на вътрешните работи, а не към прокуратурата ще подават ГЕРБ сигналите си. "Това е тест дали към момента има някакви имунни сили в тази обстановка. И дали Министерство на вътрешните работи ще се оправи толкоз старателно, както да вземем за пример в гоненето на опозицията ".

Добрев: Правителството няма да подаде оставка поради митинги, въпрос на оцеляване е

Ако ГЕРБ направи митинг, в София ще има 30 000 души, съгласно депутата от ГЕРБ

Единствено и единствено в български интерес е било построяването на "Балкански поток " от бившето ръководство на Борисов. Нямало и проблем с планове от Министерство на вътрешните работи джип, подарен от компанията, построила тръбата "Аркад " в дома на пиара на Борисов Севдалина Арнаудова. "Нито тя, нито той (съпругът на Арнаудова, работещ в "Булгаргаз ") са отрекли такова нещо. Доколкото знам, сдружението при построяването на инвестицията е наело или купило коли, които в следствие е дало да се употребяват на ведомствени сдружения ", изясни Дончев. И акцентира - сходни транспортни средства имало и в няколко министерства, като те се употребяват по работа, а разумно било и чиновник на "Булгаргаз " да ръководи такова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР